Μην εγκαταλείπετε ότι αγαπάτε.... η μουσική θα ζήσει και χωρίς εμάς

Μην εγκαταλείπετε ότι αγαπάτε.... η μουσική θα ζήσει και χωρίς εμάς

Χθες βράδυ ανεβάσαμε το νέο πολύ καλό τραγούδι του Jarvis Cocker και σήμερα το πρωί στην τακτική σύνδεση μας με το παρελθόν, το Happy Together.

Θα μου πεις ποιος θυμάται σήμερα τον Jarvis Cocker, είναι καλό όμως και νομίζουμε ότι το ίδιο θα πουν όσοι το ακούσουν, γι' αυτό μας στεναχωρεί η αδιαφορία.

Και στις δύο αναρτήσεις υπήρχε υπόνοια ή παρότρυνση για βοήθεια στην σελίδα μας, αυτό έγινε μάλλον αντιληπτό από αρκετούς και ελάχιστοι άνοιξαν να διαβάσουν το περιεχόμενο ή να ακούσουν τα τραγούδια.

Έχουμε πει ότι η ενίσχυση της σελίδας δεν είναι υποχρεωτική, όποιος θέλει και μπορεί βοηθάει, εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε μειώσει καθόλου τις μουσικές μας αναρτήσεις, στην σελίδα, τις έχουμε μειώσει όμως στο Facebook γιατί δεν έχουν την ανταπόκριση που τους αξίζει, ας μην υποκρινόμαστε, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πια στην χώρα μας τόσο πολύ για την μουσική.

Εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από ενημέρωση στην ιστορία της μουσικής και στην σωστή ενημέρωση για την μουσική του σήμερα, άλλοι έχουν διαφορετική άποψη.

Κώστας Ζουγρής

Μερικά τραγούδια για τον θάνατο που μερικοί δεν φοβούνται να τον τραγουδούν. Η μουσική δεν θα πεθάνει, θνητοί είναι μόνο οι άνθρωποι, η μουσική είναι αθάνατη.

AND WHEN I DIE

WHEN I'M DEAD AND GONE

DON'T LET IT DIE

LIVE AND LET DIE

WHEN I DIE-Motherlorde

WHEN I DIE-Beirut

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε.