Όταν αγαπάς πρέπει και να δίνεις, όχι μόνο να παίρνεις

Όταν αγαπάς πρέπει και να δίνεις, όχι μόνο να παίρνεις

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε βρεθεί σε κάποια στιγμή της ζωής σας στην θέση του να δώσετε ότι καλύτερο έχετε, την αγάπη σας σε κάποιον ο οποίος όμως αδιαφόρησε, επίσης έχει τύχει σε μια σχέση ο ένας να δίνει και το άλλο μέρος μόνο να παίρνει.

Αυτό νομίζω ότι είναι τουλάχιστον άδικο. Στην προκειμένη περίπτωση αισθάνομαι άσχημα όταν ανεβάζουμε μία είδηση στην οποία αναφέρω το αίτημα μας για βοήθεια και έχει απήχηση ας πούμε σε 50 άτομα και μετά από λίγο ανεβάζω την ίδια ακριβώς είδηση χωρίς το αίτημα για βοήθεια και έχει απήχηση 5000.

Δεν σας ζητάει κανείς να βοηθήσετε, όποιος θέλει και μπορεί το κάνει, έχω πει ότι αυτό το site με τόσο κόσμο και τόσες υποχρεώσεις, ειδικά στην δύσκολη εποχή που περνάμε, δεν βγαίνει, ούτε είναι καλό από πλευράς ψυχολογίας να δουλεύεις 16 ώρες την ημέρα και να αισθάνεσαι ότι θέλουν μόνο να παίρνουν από σένα.

Έχει αποδειχθεί ότι το site, μόνο με μουσική δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, θα είχε κλείσει προ πολλού.

Η ΄περιφρόνηση' που ικανοποιεί κάποιους να πιστεύουν ότι δείχνουν, πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που ενδεχομένως θέλουν και νομίζουμε ότι δεν είναι υπέρ της μουσικής.

Πιστεύω ότι δεν είναι τίμιο και ηθικό να παίρνεις από κάτι αυτό που θέλεις χωρίς να δίνεις έστω ένα καλό λόγο και στα δύσκολα, δηλαδή σε κάτι που δεν το εγκρίνουν όλοι να 'απομακρύνεσαι από την οικογένεια' από την οποία βέβαια δεν θες και να φύγεις γιατί ο καθένας έχει τον δικό του λόγο.

Τέλος πάντων να μην σας κουράζω με την μόνιμη γκρίνια μου, έχω πάρει χιλιάδες τηλέφωνα αυτούς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με προώθηση των προϊόντων τους, αλλά δεν έχουμε 'μπάρμπα στην Κορώνη' δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε Ευρωβουλευτές.

Κώστας Ζουγρής