Η μουσική προχωράει, αλλά η ειλικρίνεια σχεδόν πάντα χάνει

Η μουσική προχωράει, αλλά η ειλικρίνεια σχεδόν πάντα χάνει

Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να σας κρατήσουμε ενήμερους για ότι καινούργιο συμβαίνει στην μουσική.

Ευτυχώς η ανταπόκριση, ακόμα και από νέους είναι ενθαρρυντική, σταθεροί βέβαια και αυτοί που ενδιαφέρονται για την ιστορία της μουσικής.

Στην ανάρτηση για τους υπερτιμημένους κιθαρίστες μία από τα ίδια, υπερασπιστές 70ρηδων νομίζουν ότι ακόμα είμαστε στα 1970, ωραία εποχή, αλλά το ημερολόγιο άλλα μας λέει.

Οι αναρτήσεις που δεν έχουν σαν θέμα την μουσική βοηθούν να μάθουν την ιστορία της οι νεότεροι και οι κακίες μερικών για τα ζώδια τα οποία διαβάζουν με μανία έχουν την αιτιολογία τους.

Διάβασα χθες ότι ο Paul McCartney είπε κάπου ότι η αξία μιας μπουκάλας ουίσκι είναι 2 λίρες, δεν έχει βέβαια επαφή με την πραγματικότητα, όπως και αυτοί που αρνούνται να παραδεχτούν ότι ο κόσμος άλλαξε.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε ισορροπίες, η ανταπόκριση σας δείχνει ότι δεν τα πάμε και άσχημα, θέλουμε την στήριξη σας αν μπορείτε, διαφορετικά δεν θα διαβάζετε τίποτα άλλα παρά για τα reality της TV.

Κώστας Ζουγρής

Στον ηλεκτρικό ένα από τα πολλά θύματα της κρίσης, 67 ετών όπως είπε διεκδικούσε την βοήθεια των επιβατών, φαινόταν τόσο ειλικρινής, όμως δεν τον βοήθησε ούτε ένας, όταν μπαίνουν αυτοί που είναι επαγγελματίες, πάντα κάτι παίρνουν, έτσι είναι σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής, όποια γάτα δεν τρέχει πρώτη στο φαγητό, δεν τα καταφέρνει.

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'