120 κιθάρες του David Gilmour σε δημοπρασία σε τιμές που φτάνουν τις 150 χιλ. λίρες

120 κιθάρες του David Gilmour σε δημοπρασία σε τιμές που φτάνουν τις 150 χιλ. λίρες

Όλες οι κιθάρες που έχει χρησιμοποιήσει για να ηχογραφήσει τα κλασικά άλμπουμ των Pink Floyd θα μπουν σε δημοπρασία τον Ιούνιο με τιμές που σ εμερικές περιπτώσεις φτάνουν και τις 100-150 χιλιάδες λίρες.

Οι κιθάρες είναι για να χρησιμοποιούνται είναι η φιλοσοφία του γι' αυτό και ελπίζει ότι όποιος θα τις πάρει θα τις χρησιμοποιεί.

Τhe Wall, Wish You Were Here, Dark Side of the Moon και τα υπόλοιπα άλμπουμ αποτελούν ένα κομμάτι της ιστορίας και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί τώρα στο τέλος ο David Gilmour.

david gilmour black strat 1973

O οίκος .Christie θα κάνει την δημοπρασία στις 20 Ιουνίου στην Νέα Υόρκη, όσοι λοιπόν θέλουν να έχουν την κιθάρα από το σόλο στο Another Brick In The Wall ή το παίξιμο στο Wish You Were Here ας μαζέψουν χρήματα και ας προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Το σίγουρο είναι ότι η αξία στο πέρασμα του χρόνου θα ανεβαίνει, αυτό λέει η παράδοση.

david gilmour guitar collection charity auction christies

3 άλμπουμ της Rosalía, El mal querer σε ειδική έκδοση, Νο 1 στα Latin άλμπουμ της Αμερικής, μαζί με 3 βιβλία Γιάννης Πετρίδης 30 χρόνια απογεύματα στην ΕΡΤ υπογεγραμμένα από τον ίδιο για όσους κερδίσουν και το επιθυμούν, είναι τα δώρα στον νέο διαγωνισμό μας μέχρι 3/2.

Συμμετέχουν στην κλήρωση όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά.