Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ο Simon Le Bon των Duran Duran

Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ο Simon Le Bon των Duran Duran

Ο τραγουδιστής των Duran Duran, Simon Le Bon, αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, λέγοντας ότι η ιστορία είναι "απλά αναληθής".

Η Shereen Hariri δήλωσε ότι Ο τραγουδιστής την κοίταξε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στο δισκογραφικό κατάστημα όπου δούλευε το 1995.

Γράφοντας στο Facebook, είπε ότι ο Le Bon έβγαζε φωτογραφίες όταν την άρπαξε από το "μάγουλο" και άρχισε να «φτάνει μέχρι τα γεννητικά της όργανα».

«Ήμουν συγκλονισμένη και εντελώς παγωμένη», συνέχισε, προσθέτοντας ότι δεν επιδιώκει αποζημίωση, μόνο μια συγγνώμη.

Η Χάριρι, η οποία είναι 47 ετών και εργάζεται ως θεραπευτής στο Λος Άντζελες, δήλωσε ότι «φοβόταν τις συνέπειες» της αντιμετώπισης του τραγουδιστή μετά το περιστατικό.

"Αν το έκανα θέμα, θα ήμουν στον Τύπο: Το « κορίτσι που κατηγόρησε τον Simon Le Bon ». Θα έπαιρνα πιθανώς απόλυση, και όλοι θα με μισούσαν.

Αλλάξε την απόφαση της μετά την υπόθεση του Donald Trump "πίάστε τη από τη μ...." τον Οκτώβριο του 2016.

"Αποφάσισα ότι ήλθε η ώρα να το πω, δεν κρατώ αυτό το μυστικό πια", έγραψε στη δήλωσή της.

"Θέλω όλοι να μάθουν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος σε μένα, ελπίζω να έρθει και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, ελπίζω να απολογηθεί στη σύζυγό του και στις κόρες του."

Απαντώντας, ο Le Bon δημοσίευσε ένα μήνυμα στην επίσημη σελίδα των Duran Duran, αμφισβητώντας το περιστατικό του 1995, στο κατάστημα μουσικής Thehousehouse στο Λος Άντζελες.

"Η συμπεριφορά που μου καταλογίζει η Κα Hariri, είναι απαράδεκτη για μένα και ο ισχυρισμός είναι απλώς αναληθής.

"Όταν η κα Hariri είχε επικοινωνήσει για πρώτη φορά μαζί μου πριν από μήνες, πρότεινα να συναντηθώ μαζί της για να μπορέσω να την θυμηθώ, αλλά αποφάσισε να να μιλήσει δημοσίως.

"Είμαι πάντα εκείνος που μπορεί να παραδεχτεί τα λάθη του και να ζητήσω συγγνώμη για τις αποτυχίες μου, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα".

Κάτω από τη δήλωσή του, η δημοσιογράφος και βοηθός των Duran Duran πρόσθεσε την δική της άποψη στην υπεράσπισή του.

Ήμουν επίσης στην εκδήλωση στο κατάστημα το 1995, "έγραψε," και μπορώ να σας πω ότι αυτό για το οποίο κατηγορείται δεν συνέβη.

"Ο Simon δεν ήταν ποτέ έξω από την οπτική μου γωνία όλη αυτή τη μέρα και δεν είδα να συμβαίνει τίποτα.