O Andy Williams και τα Χριστούγεννα

O Andy Williams και τα Χριστούγεννα

Από τους αγαπημένους ερμηνευτές σε Χριστουγεννιάτικα, είχε γεννηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 1927

Το τραγούδι είναι μια γιορτή και περιγραφή δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την περίοδο των Χριστουγέννων, εστιάζοντας κυρίως στις συναντήσεις μεταξύ φίλων και οικογενειών. Μεταξύ των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνονται στο τραγούδι είναι η αφήγηση των "τρομακτικών ιστοριών φαντασμάτων", μιας βικτοριανής χριστουγεννιάτικης παράδοσης που έχει πέσει ως επί το πλείστον σε αχρηστία, αλλά επιβιώνει στην εποχική δημοτικότητα πολλών διασκευών του Charles Dickens ' A Christmas Carol . Άλλες δραστηριότητες που αναφέρθηκαν περιλαμβάνουν διοργάνωση πάρτι, αυθόρμητες επισκέψεις από φίλους, καθολική κοινωνική ευθυμία, περνώντας χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, έλκηθρο για παιδιά, ψήσιμο marshmallows, ανταλλαγή ιστοριών για προηγούμενα Χριστούγεννα και τραγούδι Χριστουγέννων το χειμώνα.

Σε μια συνέντευξη του 2005, ο Williams συζητά πώς το The Andy Williams Show μπήκε στην ηχογράφηση του τραγουδιού του, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 1962: 

Ο George Wyle, ο οποίος είναι φωνητικός σκηνοθέτης, ο οποίος έγραψε όλα τα κομμάτια της χορωδίας και όλα τα ντουέτα και τα τρίο και τα πράγματα που έκανα με όλους τους καλεσμένους, έγραψε ένα τραγούδι μόνο για την παράσταση – νομίζω ότι η δεύτερη χριστουγεννιάτικη παράσταση που κάναμε – ονομάζεται «Η πιο υπέροχη εποχή της χρονιάς». Έτσι το έκανα, ξέρετε, κάθε Χριστούγεννα και μετά άρχισαν να το κάνουν άλλοι άνθρωποι. Και ξαφνικά έγινε –όχι ξαφνικά αλλά μετά από 30 χρόνια– έγινε ένα μεγάλο πρότυπο. Νομίζω ότι είναι ένα από τα 10 κορυφαία χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών τώρα. 

Αν και ο Williams ηχογράφησε πολλές άλλες εκδόσεις σε όλη του τη ζωή,  η αρχική έκδοση του 1963 παραμένει η πιο δημοφιλής και γνωστή. 

Το τραγούδι επιλέχθηκε ως το τραγούδι θέματος για το Christmas Seals το 1968, 1976, 2009 και 2012.

 

Video Url

 

https://www.popup.gr/