The Road To Hell-Chris Rea

The Road To Hell-Chris Rea

73 ετών ο Chris Rea

Ο Christopher Rea γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1951 στο Middlesbrough στο North Riding του Yorkshire από έναν Ιταλό πατέρα, τον Camillo Rea με καταγωγή από το Arpino στην επαρχία Frosinone , και μια Ιρλανδή μητέρα, η Winifred K. Slee , ως ένα από τα επτά παιδιά.

Το The Road to Hell είναι το δέκατο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού Chris Rea , που κυκλοφόρησε το 1989. Έχοντας πίσω από πολλές κυκλοφορίες με έντονη απόδοση, είναι το πιο επιτυχημένο στούντιο άλμπουμ της Rea και βρέθηκε στην κορυφή του UK Albums Chart για τρεις εβδομάδες.

Χαρακτηρίστηκε ως ένα «μοντέρνο αριστούργημα», πιστοποιήθηκε 6× Platinum από την BPI το 2004. Το άλμπουμ δείχνει μια θεματική συνοχή που προηγουμένως απουσίαζε από το έργο του Rea, με τα περισσότερα κομμάτια να περιέχουν ισχυρά στοιχεία κοινωνικού σχολιασμού, που αφορούν την αποξένωση, τη βία και τη λύτρωση.  Το δεύτερο μέρος του ομώνυμου κομματιού με δύο μέρη, " The Road to Hell (Pt. 2)", είναι ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του Rea και το μοναδικό του σινγκλ που έφτασε στο UK Top 10. Η Geffen Records κυκλοφόρησε το άλμπουμ στις ΗΠΑ, προσθέτοντας την επανηχογράφηση του " Let's Dance " το 1988 και διαφορετικά εξώφυλλα.

Από τις αγαπημένες διαδρομές,,, προς την κόλαση

 

 

 

Video Url