David Gilmour : "Οι Pink Floyd τελείωσαν" - "Υπάρχουν ιδέες και για νέο album"

Photo by Wikimedia Commons

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Gilmour στον τύπο

Μιλώντας σε δημοφιλή περιοδικά, o David Gilmour απέδειξε για άλλη μια φορά το γιατί δεν πρόκειται να φύγει από την επικαιρότητα. Το νέο του album Luck and Strange είναι no1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η περιοδεία προώθησης του έχει αποσπάσει ήδη τα πλέον θετικά σχόλια, καθώς αποδίδει και αρκετά τραγούδια των Pink Floyd. Μιλώντας δε πριν λίγο καιρό στο Billboard, είχε πει τα εξής : 

"Η πρόθεσή μου είναι να συγκεντρώσω κάποιους από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα πρόσφατα, να επιστρέψω και να αρχίσω να εργάζομαι σε κάτι άλλο τη νέα χρονιά. Χρειάζονται μερικά πράγματα για ξεκίνημα και μετά ελπίζω πως όλα θα αρχίσουν να ρέουν". 

Στο δε Mojo, ο Gilmour είπε πως έχει ένα πλήθος ιδεών τις οποίες θέλει να ξεσκαρτάρει στο άμεσο μέλλον. Τέλος μιλώντας στο Guitar Player επιβεβαίωσε το τέλος των Pink Floyd.

"Έχω βάλει τους Floyd για ύπνο πριν από πολλά χρόνια. Εννοώ είναι αδύνατο να επιστρέψω εκεί χωρίς τον Rick Wright και δε θα το ήθελα. Οι Pink Floyd έκαναν το δρόμο τους, τελειώσαμε και θα ήταν ψεύτικο να επιστρέψουμε και να το κάνουμε ξανά. Χωρίς τον Rick, θα ήταν ένα λάθος".