H Katy Perry και το νέο της τραγούδι θύμα της νέας κατάστασης που θέλει την γυναίκα χωρίς θηλυκότητα

Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ σε Αγγλία και Αμερική επέκριναν το νέο τραγούδι της Katy Perry γιατί εξυμνεί τον κόσμο της γυναίκας όπως τον έχουμε μάθει εδώ και χιλιάδες χρόνια, όχι βέβαια με τον υποτιμητικό τρόπο που θα υποθέσουν μερικοί, αλλά με το γεγονός ότι η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας, άνδρας.

Πριν μερικές μέρες όλα σχεδόν τα Ελληνικά ΜΜΕ και λογικά και τα ξένα επιτέθηκαν στον υποψήφιο Αμερικανό πρόεδρο γιατί είπε στην 17χρονη κόρη του ότι είναι σέξι, μάλλον θα έπρεπε να της πει ότι μοιάζει στον Godjila για να είναι αποδεκτός.

Στο τραγούδι, η Perry τραγουδά για τις γυναίκες που είναι αδερφές, μητέρες, πρωταθλήτριες, νικήτριες και υπερήρωες, ενώ είναι σέξι και με αυτοπεποίθηση – με ένα πιασάρικο ρεφρέν του "It's a women's world, and you're lucky to be living in it".

Μετά από τις επιθέσεις που δέχθηκε αναγκάσθηκε να πει ότι τα έλεγε για αστείο, αλλά το τραγούδι 'κάηκε'. To Billboard που ελέγχει τα πάντα, όπως και το Spotify το έθαψαν και δεν είναι άσχημο, παραγωγός όμως είναι ο Dr Luke που έχει τις διαφορές με την Keisha.

Και μιλάμε για την ίσως πιο πετυχημένη τραγουδίστρια στις ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια, μαζί με την Taylor Swift.

Video Url