Συνεχίζει να συγκινεί το πρώτο άλμπουμ των Black Sabbath μισό αιώνα+ μετά την κυκλοφορία του

Οι Black Sabbath κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο το όνομα τους, πριν από περισσότερο από μισό αιώνα. Το άλμπουμ παραμένει αγαπημένο μεταξύ των θαυμαστών του συγκροτήματος και της σκληρής ροκ γενικότερα, και αυτή την εβδομάδα, επιστρέφει σε μια σειρά από charts του Billboard.

Οι πωλήσεις του Black Sabbath στις Η.Π.Α. εκτοξεύτηκαν από τη μια εβδομάδα στην άλλη αφού επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο για άλλη μια φορά. Το άλμπουμ διατέθηκε για αγορά ως ειδική έκδοση, η οποία περιορίζεται σε λίγες μόνο χιλιάδες αντίτυπα.

Οι θαυμαστές των Black Sabbath, και ειδικά του ντεμπούτο τους, έδειξαν την αγάπη τους τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο. Το άλμπουμ πούλησε 3.365 αντίτυπα την προηγούμενη περίοδο παρακολούθησης, σύμφωνα με το Luminate. Αυτός είναι ένας μεγάλος αριθμός για μια κυκλοφορία δεκαετιών, 

Την εβδομάδα πριν από την επανακυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Black Sabbath στο νέο συλλεκτικό βινύλιο, ο τίτλος πούλησε μόλις 116 αντίτυπα. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό των πωλήσεων του ντεμπούτου του ροκ συγκροτήματος αυξήθηκε κατά 2.800% από τη μια περίοδο παρακολούθησης στην άλλη.

Video Url