Black Keys : Ακύρωσαν την Αμερικανική τους περιοδεία!

The Black Keys/©Facebook/Pandora

Λέγεται πως η "International Players Tour" είχε ιδιαίτερα χαμηλή προπώληση

Από το περασμένο Σάββατο, όλες οι επερχόμενες συναυλίες των Black Keys έχουν αφαιρεθεί από τον ιστότοπο τους, εκτός από αυτή της 6ης Ιουλίου στο Σικάγο. Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στο Ticketmaster, το οποίο αναφέρει πως τα shows έχουν ακυρωθεί. Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του γκρουπ στα social media:

 «Το συγκρότημα θέλει να διαβεβαιώσει τους πάντες ότι οι Dan Auerbach & Patrick Carney είναι ζωντανοί και είναι καλά. Μετά την πρόσφατη σειρά παραστάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων στάσεων σε εμβληματικούς χώρους όπως το Brixton Academy και το Zenith στο Παρίσι, αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο κομμάτι της Βόρειας Αμερικής για την περιοδεία «International Players Tour», που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε μια παρόμοια συναρπαστική, οικεία εμπειρία τόσο για τους θαυμαστές όσο και για το συγκρότημα, οπότε και θα ανακοινώσουμε σύντομα ένα νέο set ημερομηνιών. Όλοι όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια ή/και VIP για τις αρχικές ημερομηνίες της περιοδείας θα τους επιστραφεί πλήρως το ποσό – και όταν ανακοινωθούν τα νέα σχέδια, θα είναι οι πρώτοι που θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και συγγνώμη για την αλλαγή έκπληξη… Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ενθουσιαστούν όταν δείτε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους σύντομα.”

Από ότι φαίνεται στο Ticketmaster, η περιοδεία χαρακτηριζόταν γενικά από χαμηλές πωλήσεις εισιτήριων. Πολύς κόσμος πιστεύει πως αυτό οφείλεται στις υψηλές τιμές, που κυμαίνονταν μεταξύ 100 και 300 δολαρίων.

 

Tags