Bruce Springsteen : Αναβάλλει ακόμα 3 συναυλίες σύμφωνα με οδηγίες του γιατρού

Bruce Springsteen & The E Street Band - New Orleans Jazz & Heritage Festival 2012 @Wikimedia Commons

Προβλήματα στις φωνητικές χορδές για τον τραγουδιστή

Ύστερα από την ακύρωση της Σαββατιάτικης συναυλίας στη Μασσαλία, ο Bruce Springsteen και η E Street Band αναβάλλουν ακόμα τρεις συναυλίες ύστερα από ιατρικές οδηγίες. Λόγω των προβλημάτων στη φωνή του "Αφεντικού", η περιοδεία πρόκειται να ξαναρχίσει στις 12 Ιουνίου στη Μαδρίτη. Η ανακοίνωση του συγκροτήματος στα social media λέει τα εξής :

"Μετά τη χθεσινή αναβολή στη Μασσαλία λόγω φωνητικών προβλημάτων, περαιτέρω εξέταση και διαβούλευση οδήγησαν τους γιατρούς να αποφασίσουν ότι ο Μπρους δεν πρέπει να κάνει εμφανίσεις για τις επόμενες δέκα ημέρες. Βάσει αυτού, επιπλέον αναβολές είναι επιβεβημένες για την Πράγα (28 Μαίου), καθώς και για το San Siro στο Μιλάνο (1 και 3 Ιουνίου). Νέες ημερομηνίες για αυτά τα shows θα ανακοινωθούν σύντομα. Όποιοι επιθυμούν επιστροφή των χρημάτων τους θα μπορούν να απευθυνθούν στο αρχικό σημείο αγοράς των εισιτηρίων".

Η ανακοίνωση έκλεισε ως εξής  :

"Ο Μπρους αναρρώνει με άνεση. Αυτός και η E Street Band περιμένουν να συνεχίσουν εκ νέου την πολύ επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία στις 12 Μαίου στο υπέροχο Civitas Metropolitan της Μαδρίτης"

Δείτε εδώ το πρόσφατο show του Las Vegas :