Blur : Έρχεται το ντοκιμαντέρ για το brit pop συγκρότημα

There Are Too Many Of Us νέο τραγούδι των Blur

Το "Blur : To The End" αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου

Κυκλοφόρησε το trailer για το νέο ντοκιμαντέρ των Blur, το οποίο αναμένεται να ανέβει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, στις 19 Ιουλίου 2024. Το "Blur : To The End" απεικονίζει τις τελευταίες εξελίξεις του γκρουπ, περιγράφοντας την πορεία τους κατά την πρόσφατη περιοδεία του και την περίοδο κυκλοφορίας του τελευταίου τους album, "The Ballad of Darren".

Οι τέσσερις φίλοι και συμπαίκτες συναντήθηκαν στις αρχές του 2023, έχοντας δημιουργήσει μια προσωπική και επαγγελματική σχέση που διαρκεί σχεδόν τρεις δεκαετίες. Η σύνθεση και ηχογράφηση του καινούριο υλικού, οδήγησε μεταξύ άλλων σε sold out συναυλίες στο Wembley Stadium, αποδεικνύοντας το momentum που έχουν ακόμα οι Blur.

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ, ο τραγουδιστής Damon Albarn είπε : "Δε νομίζω ότι κανείς από μας πίστευε ότι θα κάναμε άλλον δίσκο, ειδικά έναν σαν αυτόν. Υποθέτω πως για αυτό ήθελα να προσπαθήσω να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερο. Οι ζωές όλων μας είναι πολύ περίπλοκες και είμαστε τυχεροί που περνάμε αυτό το χρόνο μαζί, μόνο οι τέσσερις μας. Αυτή είναι η ομορφιά του".

Δείτε εδώ το trailer :
 

 

Tags