Louis Tomlinson - με live καινούργιο άλμπουμ . έχει το κοινό του, έχει την θέση του.

Επέλεξε ,να βγάλει σε λαίβ άλμπουμ, τραγούδια του, από τις ατελείωτες συναυλίες του, σε κάθε χώρα, τον περασμένο χρόνο αλλά και από το 2024. Eίχαν δυναμική, πήγαν καλά .Εχει σχετικά μικρό αλλά φανατικό νεαρό κοινό, κοριτσιών κυρίως. Με μόνο δύο στούντιο άλμπουμ.

Ο  ΛούιςΤόμλινσον μεγαλώνει, υπήρξε ο ένας από τις δύο βάσεις του νεανικού συγκροτήματος ποπ , One Direction, πολύ μεγάλης επιτυχίας, στις έφηβες ή νεαρές,μέχρι τα μέσα της δεκαεατίας του 2010.(Ο άλλος ήταν ο Χάρρι Στάιλ).

Εδώ και κάτι χρόνια ακολουθούν σόλο πορείες.

Εστω και ετεροχρονισμένα,να πούμε, ότι μία από αυτές τις σόλο συναυλίες του, σημειώθηκε και στην Πλατεία Νερού το καλοκαίρι του 23.(άλλαξε το θέατρο Πέτρας, λόγω ζήτησης εισητηρίων). Εφερε μαζί του μια καταπληκτική μπάντα παίζοντας σε πάρα πολλά σημεία ρόκ ήχο, στις κιθάρες ή και χάρντ ρόκ.

Εκείνη την βραδιά, μου έδωσε την αίσθηση, παρά την νεανική ποπ μουσική του, ότι έχει το στυλ και με την συνοδεία της σπουδαίας ροκ μπάντας του επιπλέον ,στο να εισάγει τις νεαρές ή μικρές ηλικίες,  στον ροκ ήχο .Ο ήχος ροκ μιλάει  στα δύο παρακάτω λάιβ τραγούδια από το άλμπουμ του. Αυτά τα δύο χωρίς διακοπή ,αποτέλεσαν , κατά ίδια σειρά , το εντυπωσιακό ξεκίνημα της συναυλίας του στην Αθήνα.

Δεμένα δυναμικά για άλλη μία φορά ,από ένα πολύ πολύ ζεστό κοινό κοριτσιών, με τουλάχιστον την μισή πλατεία νερού γεμάτη.

(Αδύνατο να αρνηθώ μουσική πρόσκληση τους για την συναυλία,- από την μικρότερη κόρη μου με τις ξαδέλφες της-  .ναι, είναι όμορφα ,μαζί , δίπλα δίπλα, μέσα, στην συναυλία με τα παιδιά μας, και όχι ως ένας μεταφορέας.).

The Greatest (Live From London 2023)
 

Video Url

 

Out Of My System  (Brisbane Jan 2024)
 

Video Url

 

Walls
 

Video Url