Madonna : Αντιμετωπίζει μηνύσεις από θεατές των συναυλιών της

11 τραγούδια των 80's που τραγουδούν και τα παιδιά σας

Σειρά μηνύσεων αντιμετωπίζει η ιέρεια της pop λόγω καθυστερήσεων στις συναυλίες της

Μήνες αφότου αντιμετώπισε μήνυση για την καθυστέρηση μιας συναυλίας στη Νέα Υόρκη, η Βασίλισσα της Ποπ έρχεται αντιμέτωπη με νέα αγωγή, από θεατές συναυλίας της στην Ουάσινγκτον. Οι συγκεκριμένοι την κατηγορούν ότι έδειξε «απόλυτη ασέβεια» προς τους θαυμαστές της. Στη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της District of Columbia, τρεις fans αναφέρουν πως η Madonna ανέβηκε στη σκηνή με δυο ώρες καθυστέρηση, για το show στην Capital One Arena, στις 18 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Στην μήνυση αναφέρεται και η εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών "Live Nation".

Σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, οι δικηγόροι των εναγόντων ανέφεραν τα εξής : "Το να αναγκάζεις τους καταναλωτές να περιμένουν ώρες για την παράστασή της σε μια καυτή λόγω ζέστης, άβολη αρένα, είναι ενδεικτικό της αλαζονικής και απόλυτης ασέβειας της Madonna προς τους θαυμαστές της. Στην ουσία, η Madonna και το Live Nation είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός καταναλωτή"

Πριν από λίγες βδομάδες επίσης, οι δικηγόροι της Madonna υπέβαλλαν αίτημα απόρριψης μιας ομαδικής αγωγής από δύο θαυμαστές της, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η συναυλία της στο Barclays Center του Brooklyn στις 13 Δεκεμβρίου ξεκίνησε στις 22:30, αντί για τις 20:30 που έγραφε το εισιτήριο. Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν ότι μια δίωρη καθυστέρηση δε δικαιολογεί μήνυση.

Tags