Andrea Bocelli : Υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την Universal

H ανατριχιαστική ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο στο Μιλάνο

Αποκλειστικό παγκόσμιο deal για το μουσικό κολοσσό και το σπουδαίο τενόρο

Ο Andrea Bocelli υπέγραψε αποκλειστική παγκόσμια συμφωνία έκδοσης με την Universal Music Publishing Group, μέσω του τμήματος Classics & Screen της τελευταίας. Η εταιρεία θα εκπροσωπήσει τα μελλοντικά έργα του Bocelli, καθώς και το τελευταίο του άλμπουμ, A Family Christmas.

Η Universal Music Group διανέμει τα άλμπουμ του Ιταλού τραγουδιστή για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα μέσω της μακροχρόνιας σχέσης της με τη Sugar Music. Ο τενόρος υπέγραψε απευθείας στην UMG, το 2021.

"Ο Andrea Bocelli δεν είναι μόνο ένας θρυλικός τενόρος, αλλά ένας καλλιτέχνης που έχει καθιερώσει τη θέση του στην πρώτη γραμμή της κλασικής και λαϊκής μουσικής", δήλωσε η Natasha Baldwin, υπεύθυνη του τμήματος Classics & Screen της Universal και και συνέχισε : "Καθώς γιορτάζουμε την τρίτη του δεκαετία στη βιομηχανία και την τεράστια συνεισφορά του στη μουσική ιστορία, είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της UMPG Classics & Screen, ως παγκόσμιο εκδότη του".

Ο τενόρος Andrea Bocelli είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές στη μουσική βιομηχανία και παγκοσμίως, σεβαστή από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας. Ψυχαγωγεί το κοινό για περισσότερα από 20 χρόνια, μετρώντας σχεδόν 90 εκατομμύρια δίσκους σε πωλήσεις. Έχει συμμετάσχει εκτός των άλλων, σε μεγάλες διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο.