Ο Neil Young επιστρέφει στο Spotify

Wikimedia Commons / Ross

Ο θρυλικός τραγουδιστής ανακοίνωσε, χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, την επιστροφή του στη δημοφιλή πλατφόρμα

«Το Spotify, το #1 streamer μουσικής χαμηλής ανάλυσης στον κόσμο θα είναι πλέον το σπίτι της μουσικής μου». Με αυτά τα λόγια ο Καναδός καλλιτέχνης ανακοίνωσε πως τα τραγούδια του θα επιστρέψουν στην πλατφόρμα, δυο χρόνια ύστερα από την αφαίρεση του καταλόγου του. Η αφαίρεση αυτή είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2022 και ύστερα από αίτημα του ίδιου του Young, λόγω της συμφωνίας του Spotify με τον Joe Rogan για αποκλειστική μετάδοση του podcast "Joe Rogan Experience". Ο Young είχε εκφράσει την έντονη αντίθεση του και μίλησε για διάδοση ψευδών ειδήσεων για τον Covid-19, από τον Rogan.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα Neil Young Archives. Ο Neil Young συνέχισε λέγοντας πως ελπίζει ότι το Spotify θα στραφεί σε μουσική υψηλής ανάλυσης, δίνοντας την αντίστοιχη ποιότητα σε όλο τον κόσμο. Στο τέλος, καλωσόρισε "τα εκατομμύρια χρηστών του Spotify" στο μουσικό του κατάλογο. 

Ο θρύλος Young θα κυκλοφορήσει το album FU##IN' UP στις 26 Απριλίου, το οποίο περιλαμβάνει επανα-ηχογραφήσεις από το θρυλικό Ragged Glory του 1990. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το δίσκο εδώ :
https://apotis4stis5.com/epikairotita/110892-neos-diskos-apo-ton-neil-young-kai-toys-crazy-horse

Tags