Ο ηθοποιός τον οποίο μισούσε ο George Harrison

George Harrison - My Sweet Lord με βίντεο για τα 50 του χρόνια

Ο αείμνηστος Beatle τον μισούσε διότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απέτρεψε το συγκρότημα από το να αποκτήσουν μία no.1 επιτυχία.

Ενώ οι Beatles ήταν στην Καλιφόρνια, οι Harrison και Lennon προσπάθησαν να πείσουν τους άλλους δύο να δοκιμάσουν LSD. Ενώ ο Paul McCartney αρνήθηκε, οι άλλοι περνούσαν τη μέρα τους κολυμπώντας στην πισίνα και προσπαθώντας να αποφύγουν την προσοχή του δημοσιογράφου Don Short. Αργότερα μέσα στην ημέρα, είδαν μια προβολή της ταινίας Cat Ballou. Πρωταγωνιστούσε ο βραβευμένος με Όσκαρ 
Lee Marvin. Στον Harrison δεν άρεσε ποτέ η υποκριτική του ικανότητα. 

Το "Let it be" ήταν το τελευταίο single των Beatles πριν ανακοινώσουν τη διάλυση τους. Έφτασε μέχρι το no 2 των charts. Η πρώτη θέση καπαρώθηκε από το Wanderin' Star του Lee Marvin. Ο George Harrison είχε έναν παραπάνω λόγο να τον μισεί.

Τα Σκαθάρια αντιμετώπισαν μια παρόμοια κατάσταση το 1967. Όταν και μια μακρά σειρά από no1 singles έληξε με το τραγούδι "Release Me" του Englebert Humperdinck. Το Release Me ξεπέρασε τόσο το Penny Lane, όσο και το Strawberry Fields Forever. 

"Tο να σταματήσω τους Beatles από το να έχουν το 12ο νούμερο ένα τους ήταν ένα πραξικόπημα", δήλωσε ο Humperdinck κάποια χρόνια αργότερα.

Tags