Ozzy Osbourne: Βαθιά συγκινημένος για την υποψηφιότητα του στο Rock and Roll Hall Of Fame 

Ο Ozzy Osbourne, οι Foreigner και οι Jane's Addiction, ηγούνται της τελευταίας κατηγορίας υποψηφίων για το Rock and Roll Hall of Fame . Για να είναι επιλέξιμος για υποψηφιότητα, ένας μεμονωμένος καλλιτέχνης ή συγκρότημα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει την πρώτη του εμπορική ηχογράφηση τουλάχιστον 25 χρόνια πριν από το έτος υποψηφιότητας. 

Ο Ozzy εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο: "Είναι μεγάλη μου τιμή που λαμβάνω αυτά τα νέα από το Rock & Roll Hall of Fame. Να είμαι ένας από τους λίγους μουσικούς που εξετάζονται για δεύτερη συμμετοχή, τώρα ως σόλο καλλιτέχνης, είναι κάτι που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Μετά από 44 χρόνια ως σόλο καλλιτέχνης, το γεγονός ότι μπορώ να συνεχίσω να ηχογραφώ μουσική και να λαμβάνω αυτή την αναγνώριση είναι κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα περήφανος."

Το 2006, ο Ozzy μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame ως τραγουδιστής των Black Sabbath.

Η πλήρης λίστα των 15 υποψηφίων για το Rock and Roll Hall of Fame 2024 που θα ψηφιστεί από το σώμα του Rock Hall για εισαγωγή περιλαμβάνει:

Mary J. Blige
Mariah Carey
Cher
Dave Matthews Band
Eric B. & Rakim
Foreigner
Peter Frampton
Jane's Addiction
Kool & the Gang
Lenny Kravitz
Oasis
Sinead O'Connor
Ozzy Osbourne
Sade
A Tribe Called Quest

Για πρόσβαση στο FanVote επισκεφθείτε αυτήν την τοποθεσία  . Οι θαυμαστές μπορούν να παραλάβουν έως και 7 μία φορά την ημέρα έως τις 26 Απριλίου. 

Από σήμερα, 11 Φεβρουαρίου, ο Ozzy Osbourne προηγείται αυτή τη στιγμή στο ψηφοδέλτιο των φιλάθλων με 34.474 ψήφους.