Ο Ringo Starr ετοιμάζει νέο country άλμπουμ

Ο ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, μοιράστηκε λεπτομέρειες για τα δύο country project που ετοιμάζει. 

Πέρυσι, ο Starr είχε γνωστοποιήσει ότι ετοίμαζε ένα άλλο country EP, καθώς είχε αναφέρει τη συνεργασία του με την Linda Perry. Τώρα ο Ringo Starr ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα δεύτερο  EP. 

Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 2 Φεβρουαρίου, ο Starr αποκάλυψε: «Ήθελα να κάνω ένα country EP, αλλά καθώς τα πράγματα εξελίσσονται, μάλλον θα είναι σαν ένα πραγματικό CD, με δέκα κομμάτια».

Εάν το άλμπουμ της κάντρι αποδειχτεί μια ολοκληρωμένη κυκλοφορία, θα σηματοδοτήσει το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Starr μετά το What's My Name του 2019.

Επιπλέον, ο πρώην Beatle μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με την Perry, η οποία θα έχει τη μορφή ενός EP τεσσάρων κομματιών με τίτλο Crooked Boy. Θα περιλαμβάνει τα τραγούδια, «Gonna Need Someone», «Crooked Boy», «February Sky» και «Adeline».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τη Linda Perry, ο Ringo παραδέχτηκε: «Έγραψε τα τραγούδια για μένα. Τα παρήγαγε. Είναι μια μουσικά υπέροχη», πριν προσθέσει, «Έχει μια υπέροχη αύρα. Ειρήνη και αγάπη, Λίντα."

Video Url