Συναυλία έκπληξη του Πολ Μακάρτνεϊ για 300 θαυμαστές του στη Βραζιλία

Αν και συνηθισμένος να γεμίζει στάδια σε όλον τον κόσμο με δεκάδες χιλιάδες ενθουσιώδεις θαυμαστές του, ο Πολ Μακάρτνεϊ εμφανίστηκε σε μια μικρή μουσική σκηνή στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας το βράδυ της Τρίτης για μια εκδήλωση με μόλις 300 θεατές.

Σε έναν χώρο που μπορεί να συγκριθεί με το διάσημο Cavern Club στο Λίβερπουλ, όπου οι Beatles ξεκίνησαν την καριέρα τους, ο Μακάρτνεϊ, 81 ετών, ερμήνευσε, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, 22 τραγούδια, επιτυχίες από τα θρυλικά «Σκαθάρια» αλλά και τη σόλο καριέρα του.

«Ήταν σαν να κερδίσαμε στη λοταρία χωρίς να έχουμε αγοράσει λαχείο», δήλωσε η 33χρονη δημόσια υπάλληλος Αμάντ Καρντόσο, η οποία κατάφερε να παρακολουθήσει τη συναυλία, που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Έχω ήδη βιώσει εμπειρίες που πίστευα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να τις ζήσω, όμως χθες μπόρεσα να δω το μεγαλύτερο μουσικό είδωλό μου σε απόσταση μόλις ενός μέτρου, να αλληλεπιδρά μαζί μου σε διάφορες στιγμές, σε έναν χώρο που μετατράπηκε σε Cavern Club για μία ώρα και 40 λεπτά», είπε η 33χρονη.

Ο Μακάρτνεϊ ανακοίνωσε χθες το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα εμφανιζόταν αργότερα εκείνη την ημέρα στο Clube do Choro, για να εορτάσει την άφιξη της περιοδείας του Got Back στη Βραζιλία, προειδοποιώντας πως τα εισιτήρια θα ήταν «εξαιρετικά περιορισμένα».

Η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων δόθηκε μονάχα σε εκείνους που είχαν εξασφαλίσει θέσεις για την εμφάνισή του, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στο στάδιο Mané Garrincha.

Video Url