Lucy Rose - Could You Help Me

Από το 2019 είχε να βγάλει νέο τραγούδι

Η Lucy Rose μοιράστηκε το πρώτο της νέο σινγκλ εδώ και τέσσερα χρόνια, «Could You Help Me» και ανακοίνωσε ένα οικείο σόου στο Λονδίνο.

Παίρνοντας από το LP της 2019 « No Words Left », το τελευταίο σινγκλ της Rose είναι μια jazz-pop fusion που συζητά την πατρότητα και τις νέες προκλήσεις στους στίχους της.

Μιλώντας για το κομμάτι σε ένα δελτίο τύπου, ο τραγουδιστής είπε: «Μετά την απόκτηση του γιου μου Otis, άρχισα να υποφέρω από έντονους πόνους στην πλάτη που έκανε σχεδόν αδύνατη τη ζωή της καθημερινότητάς μου. Ζήτησα ιατρική βοήθεια αλλά απολύθηκα επανειλημμένα».

Η Rose συνέχισε: «Έβαλα αυτά τα συναισθήματα και την αγανάκτηση στο «Could You Help Me». Παρόλο που η πλάτη μου με εμπόδιζε να πιάσω μια κιθάρα, μπορούσα να καθίσω στο πιάνο και να παίξω για λίγα λεπτά τη φορά. Με τον Otis να ακούει υπομονετικά, νομίζω ότι η μουσική με βοήθησε πραγματικά. Άκουγα πολλή διαφορετική μουσική. Ο Έρολ Γκάρνερ, ο Ντιουκ Έλινγκτον, ο Κίφερ, ο Ντεμπυσσύ, ο Λιτλ Σιμς και βρίσκομαι να τραβάω πολύ περισσότερο το γράψιμο στο πιάνο».

Video Url