Sleaford Mods : Διασκευάζουν Pet Shop Boys για φιλανθρωπικό σκοπό

Facebook.com/Sleafordmodsofficial

Το ντουέτο από το Nottingham κυκλοφορεί τη δική του εκδοχή του West End Girls με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Έχοντας πάρει την άδεια, αλλά και ευλογία, από τους Neil Tennant και Chris Lowe, οι Sleaford Mods κυκλοφόρησαν τη διασκευή τους στο West End Girls των Pet Shop Boys, με τα έσοδα να πηγαίνουν απευθείας στο ίδρυμα Shelter για αστέγους. Η διασκευή τους συνοδεύεται από videoclip σε σκηνοθεσία του Ewen Spencer, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους Massive Attack και τους Charlatans. 

Η φυσική μορφή του τραγουδιού θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ ένα 7ιντσο βινύλιο θα διατίθεται για πώληση κατά την περιοδεία των Sleaford Mods στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως θα πει χαρακτηριστικά ο Jason Williamson, τραγουδιστής του συγκροτήματος "Θέλαμε να κάνουμε κάτι για το ίδρυμα Shelter ενόψει Χριστουγέννων, οπότε ενώσαμε τη μουσική μας με τη δουλειά που κάνουμε ήδη για αυτούς. Λαμβάνοντας υπόψιν τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα, το ήδη σημαντικό έργο του Shelter χρειάζεται τώρα, περισσότερο από ποτέ. Χαιρόμαστε πολύ που τα έσοδα από το single θα πηγαίνουν σε αυτούς, ενώ αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να έρχεστε στα shows ή να κάνετε μια δωρεά, εγώ και ο Andrew (Fearn, έτερο μέλος των Sleaford Mods) θα το εκτιμούσαμε πολύ.¨.

Δείτε εδώ το video για τη διασκευή στο West End Girls :

 

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε την προσπάθεια των Sleaford Mods για το ίδρυμα Shelter, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://justgiving.com/page/sleafordmodsuktour2023