Change-Lisa Stansfield

Από το 1991 Νοέμβριος και το άλμπουμ Real Love

Το " Change " είναι ένα τραγούδι της Βρετανίδας τραγουδίστριας-τραγουδοποιού και ηθοποιού Lisa Stansfield από το δεύτερο άλμπουμ της, Real Love (1991). Γράφτηκε από τους Stansfield, Ian Devaney και Andy Morris και την παραγωγή του Devaney and Morris. Κυκλοφόρησε ως το βασικό σινγκλ στις 7 Οκτωβρίου 1991. Το "Change" έγινε remix από τους Frankie Knuckles και Driza Bone .

Έγινε επιτυχία, φτάνοντας στο top 10 σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στον Καναδά. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έφτασε στο νούμερο 27 στο Billboard Hot 100 , στο νούμερο ένα στο Hot Dance Club Songs (για δύο εβδομάδες), στο νούμερο 12 στα Hot R&B/Hip-Hop Songs και στο νούμερο 13 στα Adult Contemporary Singles . Κυκλοφόρησαν δύο μουσικά βίντεο για το τραγούδι: η ευρωπαϊκή έκδοση σε σκηνοθεσία Steve Lowe και η αμερικανική έκδοση σε σκηνοθεσία Stefan Würnitzer.

Το 2003, το "Change" συμπεριλήφθηκε στο Biography: The Greatest Hits . Το 2014, τα remix του  συμπεριλήφθηκαν στην πολυτελή επανέκδοση 2CD + DVD του Real Love και στο People Hold On ... The Remix Anthology (επίσης στη Συλλογή 1989–2003 ).

Video Url