Sounds Of Silence, η μουσική μιλά με τον τρόπο της

Στην προσπάθεια να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό που θα βοηθούσε την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας και παρά το γεγονός ότι η ανταπόκριση είναι σχεδόν μηδαμινή, κάτι που δεν με κάνει να νιώθω ευχάριστα, όχι για τα χρήματα που ενδεχομένως θα έστελναν, αλλά για το ότι εγώ και ο Πετρίδης βλέπουμε το μειωμένο ενδιαφέρον, όχι μόνο των νέων για την μουσική.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μία ακόμα προσπάθεια με έναν νέο τρόπο που θα τον ονομάσω ας πούμε hotline music 4-5 και θα στέλνω σε όσους μας ενισχύουν με τουλάχιστον 20 ευρώ τον χρόνο λίστες όπως θα έρχονται θεματολογικά στο μυαλό μας.

Όλοι εσείς που μας έχετε στηρίξει στην προσπάθεια μας  θα είστε μέσα στην λίστα αυτών που θα λαμβάνουν ό,τι στέλνουμε, ανεξάρτητα του ποσού που έχετε στείλει τους τελευταίους 12 μήνες και για το οποίο σας ευχαριστούμε.

Στους επόμενους μήνες ίσως κάνουμε μία αναθεώρηση της λίστας οι οποία όμως πάντα θα καλύπτει το 1 έτος.

Κώστας Ζουγρής

 

Σε συζήτηση μας με Βλάσση σχετικά με την νέα τεχνολογία ΑΙ, και που πάει,τι θα απογινει η μουσική.

Κώστας Πέππας...

Σχετικά με το σχόλιο σου και το ποστ ,με την ΑΙ και Μπιτλς βίντεο και το  μέλλον της μουσικής  και την συζήτηση που είχαμε. είναι από Βλάσσης Χαραχλιανης....

Φίλε δε  με νοιάζει τι θα γίνει πλέον. Όλοι οι  προηγούμενοι θεοί ημίθεοι, βασιληάδες, πρίγκιπες, και κοινοί θνητοί της πραγματικής μουσικής, άφησαν μια μνημειώδη κληρονομιά, που θα θέλαμε άλλη μια ζωή να την ξανακούσουμε. Είμαστε η πιο τυχερή μουσικά γενιά. Ζήσαμε όλες τις μουσικές επαναστάσεις. Όλα τα νέα είδη μουσικής τις χρυσές δημιουργικές δεκαετίες 60-70-80-90.Εκει τελείωσε η πραγματική μουσική. Τελείωσαν όλες οι φόρμες και έπιασε δουλειά η τεχνολογία.

Η ψυχή της μουσικής που προέρχεται από ενα μουσικό όργανο που του δίνει ζωή ένας εμπνευσμένος μουσικός, πέταξε στους ουρανούς. Και ήρθε ο υπολογιστής με τα μουσικά sampling και τα διάφορα προγράμματα να αντικαταστήσει όλους αυτούς τους υπέροχους μουσικούς που έδιναν το είναι τους για να εκφράζονται και να μας γεμίζουν συναισθήματα ζωής. Ο βασιληάς απέθανε αλλά δεν μπορούμε να φωνάξουμε πλέον ζήτω ο βασιληάς.

 

Video Url