Η Cher επιτέλους ανακοίνωσε το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της και μοιράστηκε το «DJ Play a Christmas Song» - Ακούστε το παρακάτω

Instagram @cher

Η Cher μας χαρίζει επιτέλους ένα εορταστικό άλμπουμ και ετοιμάζει το έδαφος για να προλάβει τις γιορτές των Χριστουγέννων με το single, «DJ Play a Christmas Song». 

Το «Christmas» της Cher κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου μέσω της Warner και θα περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια, συμπληρώνοντας τη συλλογή με κλασικές μελωδίες όπως το «Santa Baby» και το «Run Run Rudolph», καθώς και μερικά δικά της original κομμάτια. Δίπλα της βρέθηκαν διαφόροι guest καλεσμένοι όπως ο Stevie Wonder, η Cyndi Lauper, ο καναδός Michael Bublé και ο ράπερ Tyga.

 

 

Το «DJ Play a Christmas Song» είναι ο ύμνος μιας έφηβης επαναστάτριας της όποιας οι γονείς της είπαν ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα επισκεπτόταν το σπίτι τους αν δεν πήγαινε νωρίς για ύπνο, με την Cher να τραγουδάει ότι θέλει να ξενυχτήσει στην πίστα: «It’s cold outside, but it’s warm in here / And that’s the only thing I want this year».

 

Video Url