DJ Shadow: το νέο βίντεο κλιπ του «You Played Me» από τον επερχόμενο άλμπουμ του, «Action Adventure»

Instagram @djshadow

Το νέο άλμπουμ του DJ Shadow, «Action Adventure» έρχεται τον Οκτώβριο και έχει ήδη κυκλοφορήσει το βασικό σινγκλ, «Ozone Scraper». Σήμερα επιστρέφει με το «You Played Me».

Πρόκειται για ένα synth-funk κομμάτι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '80 που επικεντρώνεται γύρω από ένα υπερβατικό μάντρα: «You played me for the last, last time» και συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ.

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από μια συλλογή 200 κασετών που αγόρασε ο DJ Shadow στο eBay, από έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλτιμόρης της δεκαετίας του '80 που έπαιζε μια μίξη χορευτικής μουσικής, R&B και πρώιμου hip-hop.

«Είναι ένα παράδειγμα μιας από τις αγαπημένες μου πτυχές της μουσικής που φτιάχνω, το να ανακαλύπτω τυχαία, όμορφα πράγματα», είπε ο Shadow. «Υπάρχουν χίλιοι δίσκοι που κάθονται δίπλα μου αυτή την στιγμή που δεν θα ταιριάξουν ποτέ με αυτά που κάνω. Παρ’ όλα αυτά, ο σωστός δίσκος βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή για να αλλάξει την πορεία του άλμπουμ μου. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που έχω γράψει ποτέ». 

Το νέο άλμπουμ του DJ Shadow, «Action Adventure» κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο σινγκλ, «You Played Me»:

 

Video Url