Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden ανακοίνωσε το νέο σόλο άλμπουμ του, «The Mandrake Project»

Instagram @ironmaiden

Ο Bruce Dickinson ανακοίνωσε το έβδομο σόλο άλμπουμ του, «The Mandrake Project», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Ο frontman των Iron Maiden αποκάλυψε επίσης μια σειρά από ημερομηνίες για την σόλο περιοδεία του την Άνοιξη του 2024 στο Μεξικό και τη Βραζιλία.

Το «Mandrake Project» θα είναι η πρώτη σόλο προσπάθεια του Dickinson μετά το «Tyranny of Souls» του 2005 και τον βλέπει να επανενώνεται με τον μακροχρόνιο συνεργάτη και παραγωγό Roy Z.

«Αυτό το άλμπουμ ήταν ένα πολύ προσωπικό ταξίδι για μένα και είμαι εξαιρετικά περήφανος γι' αυτό», σημείωσε ο Dickinson σε ένα δελτίο τύπου. «Ο Roy Z κι εγώ το σχεδιάζουμε, το γράφουμε και το ηχογραφούμε εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα το ακούσει επιτέλους ο κόσμος. Είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος με την προοπτική να βγω στο δρόμο με αυτό το καταπληκτικό συγκρότημα που έχουμε δημιουργήσει, για να μπορέσουμε να το ζωντανέψουμε».

Ο Dickinson πρόσθεσε: «Σχεδιάζουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, για όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Όσο για το τι είναι στην πραγματικότητα το "The Mandrake Project"… όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, όπως ημερομηνία κυκλοφορίας, εξώφυλλο άλμπουμ ή tracklist. Αν και ο Dickinson δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα για το άλμπουμ με μια εικόνα του ίδιου που ποζάρει σαν ήρωας ταινιών δράσης.

Οι πρώτες παραστάσεις για την υποστήριξη του άλμπουμ θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό και τη Βραζιλία. Το αρχικό σκέλος της περιοδείας ξεκινά στις 18 Απριλίου στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού και ολοκληρώνεται στις 4 Μαΐου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. 

 

Video Url