Ακούστε την guest συμμετοχή του Kirk Hammett στο «Runaways», το νέο σινγκλ των Goodnight, Texas

Wikimedia Commons / Carlos Rodríguez/Andes

Οι Goodnight, Texas έχουν ένα νέο σινγκλ, το «Runaways», που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα, αλλά αντί για το εγκεφαλικό, γήινο μείγμα folk και rock για το οποίο είναι γνωστοί, οι δύο τραγουδιστές και συνθέτες, ο Patrick Dyer Wolf και ο Avi Vinocur, επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Αυτή την φορά διάλεξαν μια πιο σκληρή ροκ προσέγγιση με πρωταγωνιστή την lead κιθάρα του γίγαντα της metal και κιθαρίστα των Metallica, Kirk Hammett, αποδεικνύουν ότι αυτή η μπάντα δεν φοβάται να ξεπεράσει τα δικά της μουσικά όρια.

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο που έχουμε κάνει ποτέ σε μια ηχογράφηση», εξηγεί ο Patrick για το νέο σινγκλ. «Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα πραγματικό και απόλυτο vintage σόλο του Kirk Hammett με την θρυλική του κιθάρα Greeny, για την οποία παραμιλάω καθημερινά. Το κύριο riff του τραγουδιού κρυβόταν στο demo σαν ζώο σε κλουβί από τότε τελευταίο άλμπουμ και κάποια στιγμή τον περασμένο χρόνο αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να το ελευθερώσουμε».

Και προσθέτει: «Δεν εγκαταλείπουμε το μπάντζο και το μαντολίνο μας, και στην πραγματικότητα, υπάρχει μπάντζο εκεί, αν προσέξεις αρκετά, μπορείς να το ακούσεις. Προς το παρόν έχουμε δύο ηλεκτρικές κιθάρες, τον Scott πίσω από τα ντραμς και τον Chris στο μπάσο. Ο θρύλος της μέταλ εμφανίζεται στο 2:25».

Το «Runaways» θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου σε όλες τις ψηφιακές και streaming πλατφόρμες μέσω της 2 Cent Bank Check Records.

Οι Goodnight, Texas είναι ένα δύσκολο συγκρότημα για να το βάλεις σε κατηγορία. Είναι ένα  folk rock σχήμα με μαντολίνο, μπάντζο και επιρροές από blues και rock’n roll και το όνομά τους προέρχεται από την πραγματική πόλη Goodnight στην πολιτεία του Τέξας, ένα μικρό χωριουδάκι ανατολικά του Amarillo, ακριβώς ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια και το Chapel Hill της Βόρειας Καρολίνα. 

Tο τέταρτο άλμπουμ των Goodnight, Texas, «How Long Will It Take Them To Die», κυκλοφόρησε το 2022.

 

Video Url

 

Video Url