Ο Billy Corgan των Smashing Pumpkins παντρεύτηκε την Chloe Mendel το Σαββατοκύριακο

Instagram @chloemendel

Ο frontman των Smashing Pumpkins, Billy Corgan, αποκάλυψε ότι μόλις παντρεύτηκε. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με το WGN, ο αμερικάνος τραγουδιστής δήλωσε ότι ο ίδιος και η πολύχρονη σύντροφός του, Chloe Mendel παντρεύτηκαν το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου. Ο γάμος έγινε λίγο πριν την 30ή επέτειο της επιτυχίας των Smashing Pumpkins, «Siamese Dream».

Ο Corgan, 65 ετών και η 31χρονη Mendel είναι μαζί από το 2012, σύμφωνα με το People. Μοιράζονται δύο παιδιά: την κόρη Philomena, 5 ετών και τον γιο Augustus, 7. Ο Corgan και η Mendel αρραβωνιάστηκαν το 2021, με τον Corgan να κάνει πρόταση γάμου στα 30ά της γενέθλια. «Η μέρα τελείωσε με μια πρόταση γάμου», έγραψε η Mendel σε μια λεζάντα στο Instagram. «Φυσικά και είπα ναι». Σημειωτέον, αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Corgan. Μεταξύ 1993 και 1995, ήταν παντρεμένος με την συντηρήτρια τέχνης Chris Fabian.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Corgan μίλησε για την οικογένειά του και για το πώς είναι να έχεις δύο παιδιά μαζί σε περιοδεία για 10 ημέρες χωρίς την Mendel. «Όσον αφορά τους δύο ανθρώπους δίπλα μου σε αυτή τη φωτογραφία», αναφερόμενος στη συνοδευτική εικόνα του με τα παιδιά του, «τους είχα σε αυτήν την περιοδεία για περίπου 10 ημέρες χωρίς βοήθεια εκτός από το προσωπικό της περιοδείας (ευχαριστώ!) που τους κράτησε ασφαλείς, αλλιώς θα ήταν το πρόβλημά μου να τους προσέχω πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Το δέσιμο με τα παιδιά σε ένα τόσο έντονο περιβάλλον, με την μητέρα τους μακριά, είναι πολύ δύσκολο».

Ο Corgan συνέχισε γράφοντας, « Μεγάλωσα απλός (και ουσιαστικά φτωχός) και έτσι προσπαθώ να παραμείνω, τονίζοντας σε αυτούς τους δύο δίπλα μου ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Τώρα είμαι σπίτι, με τον έναν να κοιμάται και την άλλη να λέει ότι δεν μπορεί να φορέσει το πουκάμισό της».