Ο Elon Musk ζήτησε από την Taylor Swift να δημοσιεύει τη μουσική της απευθείας στο X, λίγο πριν την κυκλοφορία του «1989 (Taylor's Version)»

Wikimedia Commons / Cosmopolitan UK

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του X (πρώην Twitter) Elon Musk, η Taylor Swift θα πρέπει να δημοσιεύει τη μουσική της απευθείας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Την προηγούμενη Τετάρτη, η Taylor Swift αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ της, «1989 (Taylor's Version)» πριν από την κυκλοφορία του στις 27 Οκτωβρίου.

Λίγο μετά την ανάρτησή της, ο Elon Musk απάντησε προτείνοντας μια συνεργασία με την κορυφαία ποπ σταρ. «Προτείνω να δημοσιεύσεις κάποια μουσική ή βίντεο συναυλιών απευθείας στην πλατφόρμα X», έγραψε ο Elon Musk. Ο Musk δεν ακολούθησε την ανάρτησή του και δεν έδωσε καμία εξήγηση για την πρότασή του.

 

 

Η αποκάλυψη από τη Swift για τους τίτλους των κομματιών του «1989 (Taylor's Version)» έρχεται αφότου η 33χρονη αμερικανίδα μοιράστηκε ένα video teaser. Η Swift συνεργάστηκε επίσης με την Google για να δημιουργήσει διάφορα παζλ που θα αποκάλυπταν τα κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ, μόλις λύνονταν 33 εκατομμύρια γρίφοι.

Η Swift επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι το «1989 (Taylor's Version)» θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, που είναι η ένατη επέτειος του αρχικού άλμπουμ του 2014. Έχει ήδη κυκλοφορήσει τα «Fearless (Taylor’s Version)», «Red (Taylor’s Version)» και πιο πρόσφατα το «Speak Now (Taylor’s Version)». Όλες αυτές οι επανηχογραφήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα η Swift να ανακτήσει την ιδιοκτησία των πρώτων έξι στούντιο άλμπουμ της, από το ομότιτλο του 2006, μέχρι το «Reputation» του 2017.