«Laugh Track»: Ακούστε το νέο άλμπουμ έκπληξη των The National - Συμμετέχει η Phoebe Bridgers στο ομώνυμο κομμάτι

Instagram @thenational

Οι The National κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ έκπληξη «Laugh Track». Ακούστε το παρακάτω.

Μετά την ανακοίνωσή του το Σαββατοκύριακο στο Homecoming Festival, το ένατο άλμπουμ των αμερικανών The National είναι εδώ, μετά το επιτυχημένο, «First Two Pages of Frankenstein» του Απριλίου. Το συνοδευτικό άλμπουμ περιλαμβάνει το ίδιο νεαρό αγόρι στο εξώφυλλο όπως και ο προκάτοχός του, αυτή τη φορά έγχρωμο.

 

 

Με τα πρόσφατα σινγκλ «Space Invader» και «Alphabet City», μαζί με μια επαναηχογραφημένη εκδοχή της συνεργασίας με τον Bon Iver στο «Weird Goodbyes», ο δίσκος των 12 κομματιών περιλαμβάνει υλικό που ξεκίνησε μαζί με το «First Two Pages of Frankenstein». 

Η Phoebe Bridgers επιστρέφει για να παίξει στο ομώνυμο κομμάτι, ενώ η Rosanne Cash δανείζει τα φωνητικά της στο «Crumble». Το σχεδόν οκτάλεπτο κομμάτι που κλείνει το άλμπουμ, «Smoke Detector» ηχογραφήθηκε τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια ενός soundcheck στο Βανκούβερ.

Μιλώντας για την μέθοδο συναρμολόγησης του άλμπουμ, ο κιθαρίστας Aaron Dessner είπε: «Δεν είναι ότι δεν απολαμβάνουμε να καθόμαστε σε ένα δωμάτιο και να συζητάμε για ιδέες. Απλώς, δεν ήταν τόσο παραγωγικό, οπότε αναπτύξαμε έναν αρκετά περίτεχνο τρόπο δημιουργίας τραγουδιών στα οποία ο ντράμερ Bryan [Devendorf] είχε έναν πολύ σημαντικό και συγκεκριμένο ρόλο. Αυτή τη φορά θέλαμε να φτιάξουμε κάτι πιο ζωντανό, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε το παίξιμο του Bryan».

 

Στιχουργικά, ο frontman, Matt Berninger εξακολουθεί να παλεύει με το συγγραφικό του μπλοκ και την έλλειψη ιδεών, αν και με περισσότερη αποδοχή. «Ας αποκλείσουμε όλα τα άσχημα και ας απομακρυνθούμε από αυτά», είπε ο Berninger. «Βγάλτε από το μυαλό σας, όλα τα πράγματα για τα οποία ανησυχείτε, την καριέρα σας, ολόκληρη την ταυτότητά σας, το πόσο δυνατός νόμιζες ότι ήσουν. Η απόφαση να αφήσουμε το χώρο των τραγουδιών να μεγαλώσει, μελωδικά και στιχουργικά αποδίδει καρπούς».

Video Url

Σε μια δήλωση στο ΝΜΕ, ο Berninger είπε ότι η περίοδος «αισθάνεται σαν να αλλάζεις δέρμα και το συγκρότημα περπατά στο άγνωστο για άλλη μια φορά για τον επόμενο δημιουργικό τους κύκλο.Σίγουρα θα αναδυθεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο».