Ο DJ Shadow ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ «Action Adventure» και μοιράζεται το σινγκλ «Ozone Scraper»

Instagram @djshadow

Ο DJ Shadow αποκάλυψε ότι το όγδοο άλμπουμ του, «Action Adventure», μία σχεδόν αποκλειστικά instrumental συλλογή κομματιών θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο σινγκλ, «Ozone Scraper».

Το project των 14 κομματιών αποφεύγει τους πιο πρόσφατους, φιλικούς προς τους ακροατές ήχους του 51χρονου μουσικού παραγωγού από την Καλιφόρνια, σε μια προσπάθεια να «γράψει μουσική που διοχετεύει διαφορετικές ενέργειες». 

Για αρχή, προειδοποίησε για αυτήν την αλλαγή κατεύθυνσης σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 9 Αυγούστου, γράφοντας, «Χρειαζόμουν να γίνω πιο προσωπικός και να φτιάξω ξανά μουσική για τον εαυτό μου. Δεν ήθελα να συμβιβαστώ ή να γράψω μουσική για κάποιον άλλον. Ήθελα να αναγκάσω τον εαυτό μου να καταλάβει κάθε διαθέσιμο ηχητικό χώρο και να γίνει κάτοχος της όλης σύνθεσης».

«Αυτό αφορά τη σχέση μου με τη μουσική», πρόσθεσε. «Η ζωή μου ως συλλέκτης και επιμελητής. Όλοι οι δίσκοι και οι ηχογραφήσεις μου και κανενός άλλου».

 

 

Για ένα πρώτο δείγμα από το έργο του, ο DJ Shadow μοιράστηκε το «Ozone Scraper». Δείτε το συνοδευτικό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Stefano Ottaviano, παρακάτω.

Το «Action Adventure» ακολουθεί το διπλό άλμπουμ του 2019, «Our Pathetic Age», το οποίο έρχεται πλέον σε πλήρη αντίθεση με την τελευταία του προσπάθεια, χάρη στους πολλούς καλεσμένους του, όπως οι Run the Jewels, Nas, De La Soul, Pusha T και άλλους. 

 

Video Url