Ακούστε την Dolly Parton να διασκευάζει το «Let It Be» των Beatles με τον Paul McCartney και τον Ringo Star

Instagram @dollyparton

Σαν να μην ήταν αρκετά καλή ιδέα για την η Dolly Parton να διασκευάσει το «Let It Be» των Beatles, κατάφερε να στρατολογήσει τον Paul McCartney και τον Ringo Starr, για να παίξουν και αυτοί στην δική της εκδοχή του τραγουδιού.

Εκτός από τα δύο εναπομείναντα μέλη των Beatles, η διασκευή της Parton περιλαμβάνει δύο άλλους κλασικούς θρύλους της ροκ: τον Peter Frampton και τον Mick Fleetwood.

Η έκδοση του «Let It Be» της Parton θα εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ της, «Rockstar», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου μέσω της δικής της Butterfly Records σε συνδυασμό με την Big Machine Label Group.

 

 

Μέχρι στιγμής, έχουμε ακούσει το βασικό σινγκλ, «World on Fire», το «Bygones» με τον Rob Halford των Judas Priest, μια διασκευή του «Magic Man» των Heart με την ίδια την Ann Wilson και την διασκευή του «We Are the Champions» των Queen.

Το άλμπουμ των 30 κομματιών περιλαμβάνει εννέα original τραγούδια και μια all-star ομάδα καλεσμένων, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Stevie Nicks, Elton John, Debbie Harry, Steve Perry, Sting, Joan Jett, Lizzo, Brandi Carlile και Miley Cyrus.

Ακούστε το «Let It Be» των Beatles με τον Paul McCartney και τον Ringo Star παρακάτω:

 

Video Url