Δείτε τον Ed Sheeran να εργάζεται σε κατάστημα Lego, πριν παίξει μια ακουστική διασκευή του «Lego House»

Instagram @teddysphotos

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός επισκέφτηκε το κατάστημα Lego στο Mall of America στη Μινεσότα το Σάββατο, όπου δούλεψε ως πωλητής για τη διάσημη εταιρία παιχνιδιών. Ο Sheeran, ο οποίος αυτή τη στιγμή περιοδεύει για την «Mathematics Tour», εμφανίσθηκε στο U.S Bank Stadium της Μινεάπολης αργότερα εκείνη την ημέρα.

«Είμαι εδώ στο Mall of America στη Μινεσότα και φοράω την Lego στολή μου, ώστε να γίνω ειδικός στα τουβλάκια Lego και μετά να παίξω το Lego House», είπε ο Sheeran σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram το Σάββατο.

 

 

Φορώντας μια κίτρινη ποδιά Lego, ο Sheeran φαίνεται στο βίντεο να δίνει τα εμπορεύματα του καταστήματος και να υπογράφει τα παιχνίδια για τους μικρούς θαυμαστές του. Ο τραγουδιστής του «Eyes Closed» έπαιξε αργότερα μια ακουστική διασκευή του τραγουδιού του «Lego House», βγαλμένο από το άλμπουμ του 2011 «Plus», στη πρόσοψη του καταστήματος.

 

Video Url

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sheeran κάνει μια τέτοια εμφάνιση. Τον περασμένο μήνα, ο 32χρονος τραγουδιστής από το Χάλιφαξ της Αγγλίας, εμφανίσθηκε στο εστιατόριο χοτ-ντογκ του Σικάγο, The Wieners Circle κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πόλη των ανέμων.

 

 

@edsheeranuksurreyfan Credits to @LEGO via Instastory on Instagram. #lego #edsheeran ♬ original sound - Francesca Wood

 

Ο Sheeran δεν είναι ο μόνος celebrity που έχει δοκιμάσει  την τύχη του σε μια καθημερινή, συνηθισμένη δουλειά για μια μέρα.

Τον Ιανουάριο, ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ εξέπληξε τους θαυμαστές του, όταν βρέθηκε να παίρνει παραγγελίες σε ένα κατάστημα Dunkin' Donuts στο Medford της Μασαχουσέτης. Σε πολλές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από θαυμαστές, ο Affleck, ο οποίος έχει γίνει αντικείμενο viral memes, φωτογραφημένος συχνά να κάνει διάφορα κόλπα με καφέδες Dunkin, εθεάθη να φοράει πλήρη στολή: ένα καφέ μπλουζάκι «America runs on Dunkin», ασορτί καπέλο, μέχρι και ένα drive-thru ακουστικό.