Δείτε την Carrie Underwood να διασκευάζει το κλασικό «Ace of Spades» των Motorhead

Instagram @carrieunderwood

Η σταρ της country, Carrie Underwood επιβεβαιώνει ότι είναι λάτρης της ροκ με την εντυπωσιακή διασκευή του «Ace of Spades», από τον ομώνυμο δίσκο των Motorhead του 1980.

Η 40χρονη σταρ από την Οκλαχόμα τράβηξε στο παρελθόν την προσοχή των θαυμαστών της ροκ, όταν ανέβασε δύο φορές τον Axl Rose στην σκηνή για να τη συνοδεύσει σε μια διασκευή της επιτυχίας των Guns N' Roses «Welcome To The Jungle», την οποία παίζει τακτικά ως μέρος του live σετ της.

Αργότερα, έδειξε την αγάπη της για τη heavy ροκ μουσική, χάρη σε μια συγκλονιστική διασκευή της μπαλάντας του Ozzy Osbourne, «Mama, I'm Coming Home» από τον έκτο του δίσκο, «No More Tears» του 1991.

Τώρα η Underwood έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της με την αναμφισβήτητα πιο βαριά διασκευή της. Παρακολουθήστε αυτή και το συγκρότημά της να ερμηνεύουν το «Ace of Spades» στις 8 Αυγούστου στο Parc Jean-Drapeau στο Μόντρεαλ του Καναδά, στα παρακάτω πλάνα.

Η αυτοαποκαλούμενη «Guns N' Roses Megafan», Underwood βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δρόμο με τον Axl Rose ως support της περιοδείας των GNR. Τους συνοδεύουν οι The Pretenders, Alice In Chains, The Warning και Dirty Honey στην GNR 2023 Global Tour.

Η Underwood συνάντησε για πρώτη φορά τον Axl Rose το 2019, αφού παρακολούθησε τους Guns N' Roses να εμφανίζουν στο Λας Βέγκας. Περιγράφοντας την εμπειρία της, είπε: «Πάντα λέω ότι είναι δύσκολο όταν συναντάς τους ήρωές σου, διότι τον θεωρώ κάποιον που με έμαθε να τραγουδάω, διότι μου άρεσε πώς μπορούσε να κάνει διαφορετικά πράγματα με τη φωνή του. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Αν τον συναντούσα και δεν ήταν όλα όσα ήθελα να είναι; Αλλά ήταν. Ήταν υπέροχο. Ήταν πολύ κουλ και ωραίος και μιλήσαμε – γίναμε πολύ καλοί φίλοι».

 

Video Url