Corey Taylor: «Υπάρχουν πολλοί στην Αϊόβα που ντρέπονται για το γεγονός ότι οι Slipknot είναι από εκεί»

Instagram @coreytaylor

Ο frontman των Slipknot, Corey Taylor, εξηγεί γιατί η μπάντα του είναι αντιπαθητική στην πολιτεία τους, την Αϊόβα και ότι οι άνθρωποι που ζουν εκεί, είναι εχθρικοί και εξακολουθούν να είναι «τσαντισμένοι» με την επιτυχία τους.

Ο Corey Taylor μίλησε για την υποδοχή που τον περίμενε ως frontman των Slipknot, όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, την Αϊόβα.

Παρά τη δημοτικότητας των Slipknot στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας, ο Taylor πιστεύει ότι οι άνθρωποι που ζουν στην Αϊόβα είναι ακόμα «τσαντισμένοι» με την επιτυχία της μπάντας, υποδηλώνοντας ότι ένα μεγάλο μέρος της έχθρας τους, οφείλεται στην άνοδο του συντηρητισμού στην περιοχή και την αντιπάθεια κάποιων μουσικών που δεν κατάφεραν να πετύχουν.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στην εκπομπή «Zach Sang Show», ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για τις μάσκες που χρησιμοποιούν τα μέλη των Slipknot και πώς πάντα ενθάρρυνε τους θαυμαστές να φορούν τις δικές τους κατά τη διάρκεια των συναυλιών, ως έναν τρόπο να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους και να μην «ντρέπονται για το ποιοι είναι». Και πρόσθεσε: «Βγάλτε προς τα έξω αυτό που κρύβετε μέσα σας και μην σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι».

Ενώ οι Slipknot μπορεί να υπερασπίζονται την αυτοενδυνάμωση και την αποδοχή, ο Taylor συνεχίζει εξηγώντας πώς το συγκρότημα πάντα «κρίνονταν σκληρά» στον τόπο καταγωγής τους, επειδή πάντα ήταν ο εαυτός τους. «Κρινόμασταν για τόσο καιρό για το ποιοι ήμασταν και αυτό που εκπροσωπούσαμε ήταν κάτι που εξακολουθεί να είναι ανάθεμα για πολλούς ανθρώπους στην Αϊόβα», λέει.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Αϊόβα που ντρέπονται πολύ για το γεγονός ότι οι Slipknot προέρχεται από εκεί και είναι εξαιτίας αυτής της νέας συντηρητικής τάσης. Όσο κι αν η Αϊόβα - όταν ζούσα εκεί - ήταν μια δημοκρατική Πολιτεία, έχει γίνει πολύ ρεπουμπλικανική σήμερα και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ξέρω, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί πικρόχολοι σε αυτή την καταραμένη πόλη και δεν θέλουν να δεχτούν το γεγονός ότι δεν ήθελαν την επιτυχία όσο εμείς. Και εγώ δεν πρόκειται να κάτσω εδώ και να πω ότι δεν το άξιζαν, διότι υπήρχαν πολλές καλές μπάντες σε αυτή τη σκηνή από την οποία βγήκαμε, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, δεν προσπάθησαν αρκετά, ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να προβάλουμε τη σκηνή της Αϊόβα. Ξέρω ανθρώπους με τους οποίους έκανα παρέα πριν χρόνια και όταν τους συναντώ ακόμα με στραβοκοιτάνε».

Ακούστε ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω:

 

Video Url