Ο Chris Shiflett των Foo Fighters ετοιμάζεται για το νέο του σόλο άλμπουμ, «Lost at Sea»

Instagram @shifty71

Ο κιθαρίστας των Foo Fighters, Chris Shiflett, αποκάλυψε το νέο του σόλο δίσκο, «Lost at Sea», που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου μέσω της Blue Élan Records. 

Το «Lost at Sea» ηχογραφήθηκε κυρίως στο Nashville με παραγωγό τον Jaren Johnston των Cadillac Three. Άλλοι συνεργάτες του άλμπουμ περιλαμβάνουν τους κιθαρίστες Charlie Worsham, Tom Bukovac και Nathan Keeterle. 

Σε χαλαρό τόνο, μπερδεύοντας την κάντρι με το ροκ, ο Shiflett έχει βαφτίσει το «Damage Control» ως «Ska-mericana», με τους The Clash ως μία από τις βασικές επιρροές του. «Παίζω κιθάρα στο στυλ των Clash και έχω συνοδεία τον Charlie Worsham με την ακουστική κιθάρα και το banjo του και τον Nate Ketterlee με τα τρομακτικά ηχητικά του εφέ», δηλώνει ο Shiflett.

 

 

«Δεν νομίζω ότι ανέφερα τις μουσικές μου επιρροές στους υπόλοιπους συναδέλφους μου όταν ηχογραφούσαμε τα κομμάτια, αλλά αυτή είναι η ομορφιά όλων – όλοι την ακούμε διαφορετικά και δεν ήθελα να επηρεάσω υπερβολικά αυτό που έκαναν».

Το «Damage Control» ακολουθεί τα δύο προηγούμενα σινγκλ «Dead and Gone» και «Black Top White Lines», τα οποία περιέχονται επίσης στο «Lost at Sea». 

Ακούστε παρακάτω το νέο του single, «Damage Control» παρακάτω:

 

Video Url