Ο θετός γιος του Hamish Harding που αγνοείται στο υποβρύχιο, πήγε σε live των Blink-182: «Η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι εδώ»

Twitter @PopCrave

Ο θετός γιος του Hamish Harding, του Βρετανού δισεκατομμυριούχου που είναι ένας από τους πέντε ανθρώπους στο υποβρύχιο σκάφος που αγνοείται στον Βόρειο Ατλαντικό κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, παρακολούθησε μια συναυλία των Blink-182 εν μέσω της εξαφάνισης του Harding.

Σύμφωνα με το PopCrave, ο Brian Szasz δημοσίευσε μια φωτογραφία του έξω από τη συναυλία, γράφοντας: «Μπορεί να είναι δυσάρεστο να είμαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στο σόου των blink-182, καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει στους δύσκολους καιρούς».

Ο Harding είναι ένας από τους πέντε ανθρώπους που επιβαίνουν στον Τιτάνα, το υποβρύχιο που προσφέρει ταξίδια στα συντρίμμια του Τιτανικού για 250.000 δολάρια το άτομο. Το σκάφος εθεάθη για τελευταία φορά την Κυριακή 18 Ιουνίου πριν χάσει την επικοινωνία με το ερευνητικό πλοίο. Το υποβρύχιο ξεκίνησε το ταξίδι του με οξυγόνο 96 ωρών και οι ελπίδες να σωθούν οι πέντε επιβάτες εξανεμίζονται.

 

 

Αεροσκάφη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά αναζητούν το σκάφος, αλλά το πώς θα ανακτηθεί όταν βρεθεί είναι ασαφές. Για να ανακτήσει αντικείμενα από τον πυθμένα της θάλασσας, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χρησιμοποιεί μια συσκευή με ικανότητα ανύψωσης 4.000 λιβρών ενώ  ο Τιτάνας ζυγίζει 20.000.

Η Guardian αναφέρει ότι ο Szasz είναι ένα από τα δύο θετά παιδιά του Harding, ενώ έχει επίσης δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Linda. Ο 58χρονος Harding είναι ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Action Aviation.  Το 2021, μαζί με τον Αμερικανό εξερευνητή Victor Vescovo ταξίδεψαν σε βάθος επτά μιλίων στην τάφρο των Μαριάνων, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.