Ακούστε το νέο σινγκλ του Miles Kane «The Wonder», από το καινούργιο του άλμπουμ «One Man Band»

Instagram @mileskane

Ο Miles Kane κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, «The Wonder», το τρίτο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ του, «One Man Band», το οποίο έρχεται στις 4 Αυγούστου μέσω της Modern Sky Records. Ο 37χρονος βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης εκτός από την σόλο καριέρα του, είναι ο frontman των Last Shadow Puppets μαζί με τον Alex Turner των Arctic Monkeys. Στο παρελθόν ήταν ο τραγουδιστής των Rascals.

Συζητώντας για το νόημα του κομματιού, ο μουσικός από το Liverpool εξήγησε: «Το τραγούδι αφορά εκείνες τις στιγμές στο χρόνο που το μυαλό περιπλανιέται σε μια προηγούμενη σχέση και νιώθεις ξανά την παρουσία αυτού του ατόμου. Τα κύματα έρχονται και φεύγουν καθώς κάθεσαι μόνος και σκέφτεσαι τι έχει συμβεί».

Το «Baggio», το προηγούμενο σινγκλ του Miles Kane, είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο. Στο τραγούδι, ο Miles αποτίει φόρο τιμής στον Ιταλό ποδοσφαιρικό ήρωα, Roberto Baggio. «Ήμουν οκτώ χρονών όταν είδα για πρώτη φορά τον Baggio στην τηλεόραση. Hταν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994».

 

 

Και συνέχισε: «Έπαθα σοκ από την παρουσία του, την εμφάνισή του και το ταλέντο του. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα έναν άντρα να είναι τόσο διαφορετικός και μοναδικός. Βλέποντας τον Roberto Baggio με έκανε να αποκτήσω εμμονή με την ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα για πολλά χρόνια. Με έκανε να θέλω να μεγαλώσω τα μαλλιά μου και νομίζω ότι αυτή ήταν η αρχή που με έπιασε εμμονή με τα ρούχα, τη μόδα και οτιδήποτε ιταλικό. Έτσι έγινε η αρχή για να εξελιχθώ σε αυτό που είμαι σήμερα».

Συζητώντας για το επερχόμενο άλμπουμ, «One Man Band», ο Miles είπε: «Το να ολοκληρώσω το άλμπουμ στο Λίβερπουλ μαζί με την οικογένειά μου, με βοήθησε πραγματικά να το βγάλω από μέσα μου. Μερικές φορές πρέπει να γυρίσεις πίσω για να πας μπροστά και αυτό το άλμπουμ με βοήθησε να ανακαλύψω ξανά γιατί έπιασα κιθάρα από την αρχή. Αυτό το άλμπουμ είναι σαν ένα ολοκαίνουργιο, αλλά κάπως οικείο δερμάτινο μπουφάν. Ένα ανακουφιστικό χωνευτήρι όλης της μουσικής που με ενέπνευσε και συνεχίζει να με εμπνέει καθημερινά».

 

 

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο Miles Kane θα ξεκινήσει μια σειρά από headline συναυλίες φέτος σε όλη την Βρετανία. 

Ακούστε το «The Wonder» παρακάτω.

 

Video Url