Οι Pretenders ενώνονται με τον Jonny Greenwood των Radiohead, στο «I Think About You Daily»

Instagram @thepretendershq - Wikimedia Commons / Raph_PH

Οι The Pretenders συνεργάστηκαν με τον Jonny Greenwood των Radiohead στο τραγούδι, «I Think About You Daily», το δεύτερο σινγκλ από το νέο άλμπουμ της Chrissie Hydne και της παρέας της, «Relentless». Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Το «I Think About You Daily» είναι μια τρυφερή, μελαγχολική μπαλάντα με την συμμετοχή του Greenwood στα έγχορδα, έναν καταξιωμένο συνθέτη εκτός της δουλειάς του με τους Radiohead και τους The Smile. «Things that got away», τραγουδάει η Hydne με λύπη. «I treated you real bad / Now each morning when I wake up / It’s you that’s on my mind».

Σε δήλωσεις της, η Hynde είπε ότι οι Pretenders είναι «προφανώς μεγάλοι θαυμαστές» του Greenwood και αποκάλυψε πώς έγινε η συνεργασία. «Τον είδα στην πρεμιέρα του Phantom Thread όπου η ταινία προβαλλόταν στην οθόνη με μια ζωντανή ορχήστρα να παίζει. Μιλήσαμε στην συνέχεια και εκείνος εξέφρασε ενδιαφέρον να κάνουμε κάτι μαζί μια μέρα», είπε. «Ήμουν ενθουσιασμένη και πολύ ξαφνιασμένη… Έτσι, όταν συζητήσαμε την ιδέα να βάλουμε έγχορδα στο I Think About You Daily, ο Greenwood ήταν η πρώτη μας επιλογή. Θρύλος».

Ο Greenwood μίλησε και αυτός με θαυμασμό για το νέο κομμάτι. «Η συνεργασία έγινε από μόνη της εξαιτίας ΑΥΤΗΣ της φωνής», είπε. «Είναι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της ποπ μουσικής και το πάθος της για δημιουργία ήταν έμπνευση για μένα,από το πρώτο email μέχρι την τελευταία νότα της ηχογράφησης».

Το «Relentless» κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου μέσω της Rhino και περιλαμβάνει επίσης το βασικό σινγκλ, «Let the Sun Come In». Για να γιορτάσουν τον δίσκο, οι The Pretenders ξεκινούν μια ευρωπαϊκή περιοδεία που περιλαμβάνει μια εμφάνιση με τους Guns N' Roses, ενώ θα εμφανισθούν επίσης στο Ohana Festival αυτό το φθινόπωρο. 

Όσο για τον Greenwood, μόλις κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ συνεργασίας με τον Ισραηλινό μουσικό Dudu Tassa που ονομάζεται «Jarak Qaribak». Οι The Smile ετοιμάζουν για την ώρα τη συνέχεια του ντεμπούτου τους, «A Light for Attracting Attention», καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

 

Video Url