Δείτε τον John Williams σε μια εμφάνιση έκπληξη, να διευθύνει ορχήστρα στην πρεμιέρα του Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ο Steven Spielberg παρουσίασε τον John Williams ως «το πρόσωπο που είναι η κόλλα στις πέντε αυτές ταινίες Indiana Jones, δίνοντάς μας όλο τον ρυθμό και τη μελωδία».

Ο μαέστρος John Williams διηύθυνε μια ορχηστρική παράσταση έκπληξη, της βασικής μελωδίας του Indiana Jones, στην πρεμιέρα του πέμπτου και τελευταίου μέρους, «Indiana Jones and the Dial of Destiny», το βράδυ της Τετάρτης.

 

 

Ο Steven Spielberg ήταν έτοιμος να παρουσιάσει την ταινία. Αφού χαιρέτησε τον δημιουργό του Indiana Jones, George Lucas και τον πρωταγωνιστή Harrison Ford, προχώρησε στο «πρόσωπο που είναι η κόλλα και στις πέντε αυτές ταινίες, που μας έδωσε σε όλους τον ρυθμό και τη μελωδία μας». Στη συνέχεια, η αυλαία σηκώθηκε για να αποκαλύψει έναν 91χρονο Williams και μια πλήρης ορχήστρα.

 

 

Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου. Μαζί με έναν νεαρό Harrison Ford (με την βοήθεια της τεχνολογίας), στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Oliver Richters και Ethann Isidore. Ο James Mangold είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και έγινε το πρώτο πρόσωπο εκτός από τον Spielberg που σκηνοθέτησε μια ταινία Indiana Jones.

 

 

Ο Steven Spielberg γυρίζει αυτή την περίοδο ένα ντοκιμαντέρ για τον John Williams, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε 27 ταινίες.

 

Video Url