Ο Rod Stewart σχεδιάζει να παρατήσει το Rock 'n' Roll, μετά την περιοδεία του 2023

Instagram @sirrodsteward

Ο Rod Stewart ανταλλάσσει το rock 'n' roll για την swing μουσική, μετά την ολοκλήρωση της φετινής του περιοδείας, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στο BBC Breakfast. Δείτε το κλιπ παρακάτω.

«Δεν αποσύρομαι», είπε ο Stewart στον παρουσιαστή του BBC, Charlie Stayt. «Μόλις έκανα ένα swing άλμπουμ με τον Jools Holland, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, οπότε θέλω να πάω προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω απλώς να αφήσω πίσω μου όλα τα rock 'n' roll πράγματα - για λίγο, ίσως».

Ο 78χρονος Stewart, ενώ καθόταν δίπλα στον Boy George με τον οποίο περιοδεύει, εξέφρασε ενθουσιασμό και ανυπομονησία για αυτή την αλλαγή της καριέρας του, προσθέτοντας ότι «ανυπομονεί πραγματικά να κάνει κάτι άλλο» και πώς η συνεργασία του με το συγκρότημα του Jools Holland «συνορεύει ούτως ή άλλως με το rock 'n' roll , απλά δεν είναι Maggie May και Do Ya Think I'm Sexy?».

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Stewart αναφέρει τι σκοπεύει να αλλάξει μουσική κατεύθυνση. Πέρυσι, είπε στο Forbes ότι δεν θέλει να συνεχίσει να παίζει το «Hot Legs», όταν θα είναι στα 80 του.

Η σύντομη περιοδεία του Stewart στο Ηνωμένο Βασίλειο με το Boy George και τους Culture Club ξεκινά στις 24 Ιουνίου στο Πλύμουθ και περιλαμβάνει στάσεις στο Μπρίστολ και το Νορθάμπτον. Μετά από δύο σόλο παραστάσεις στο Εδιμβούργο, θα κατευθυνθεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία πριν αναχωρήσει για την Βόρεια Αμερική. Η υπόλοιπη περιοδεία για το 2023 περιλαμβάνει εμφανίσεις στη Βραζιλία και στο Λας Βέγκας. 

 

Video Url