«Life Is Beautiful»: Ακούστε το νέο σινγκλ των Thirty Seconds To Mars - Στις 15 Σεπτεμβρίου το νέο τους άλμπουμ

Instagram @30secondstomars

Οι Thirty Seconds To Mars μοιράστηκαν πρόσφατα άλλο ένα κομμάτι από το επερχόμενο έκτο στούντιο άλμπουμ τους. Το «Life Is Beautiful» είναι το δεύτερο τραγούδι από το «It's The End Of The World But It's A Beautiful Day», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου μέσω της Concord Records.

Το κομμάτι έρχεται μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του «Stuck», το οποίο ήταν το πρώτο σινγκλ του συγκροτήματος - αποτελούμενο από τους αδερφούς Jared και Shannon Leto - μετά από πέντε χρόνια.

Ο Jared λέει σε ένα δελτίο τύπου: «Ως καλλιτέχνης, ελπίζω να δημιουργήσω μουσική που να συνδέεται βαθιά με τους ανθρώπους και το επερχόμενο άλμπουμ μας, It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, είναι μια απόδειξη αυτής της επιδίωξης. Το Life Is Beautiful είναι ένα τραγούδι που εξετάζει την ομορφιά και το πόσο εύθραυστη είναι η ζωή, υπενθυμίζοντάς μας να αγκαλιάσουμε τις φευγαλέες στιγμές της και να βρούμε παρηγοριά στο απρόβλεπτο ταξίδι της».

«Ελπίζω αυτό το τραγούδι να ανάψει κάποιου είδους σπίθα στον ακροατή, υπενθυμίζοντάς τον, ότι μέσα στο χάος και τις προκλήσεις του κόσμου, υπάρχει πάντα μια λάμψη ελπίδας και ομορφιάς», συνεχίζει.

«These scars don't lie, I'm living in an empty time», τραγουδά ο Leto στους πρώτους στίχους.

 

Video Url