Ο Josh Homme των Queens of the Stone Age αποκαλύπτει την πρόσφατη μάχη του με τον καρκίνο

Instagram @queensofthestoneage

Ο Josh Homme αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο το 2022. Αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, ο frontman των Queens of the Stone Age δήλωσε ότι υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκίνου και εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Revolver, ο Homme μίλησε για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, οι οποίες περιελάμβαναν την πανδημία, τους θανάτους στενών φίλων και έναν χαοτικό δικαστικό αγώνα με την πρώην σύζυγο του, Brody Dalle των Distillers. Όπως αποδείχθηκε, πολέμησε και με τον καρκίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ποτέ δεν λέω ότι δεν μπορούν τα πράγματα να γίνουν χειρότερα», είπε ο Homme. «Δεν το λέω ποτέ αυτό και δεν θα το συμβούλευα. Αλλά, λέω ότι μπορεί να γίνουν καλύτερα. Ο καρκίνος είναι απλώς το κερασάκι σε μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο, ξέρετε; Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που θα το ξεπεράσω αυτό και θα κοιτάζω πίσω σε όλα αυτά τα τρελά που έζησα, αλλά θα με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Είμαι κουλ με αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θέλω να τα κάνω όλα αυτά».

Ο τραγουδιστής-κιθαρίστας πρόσθεσε ότι στράφηκε στη μουσική ως τρόπο θεραπείας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ταλαιπωρίας του. «Δεν έχω τίποτα εναντίον της θεραπείας», συνέχισε ο Homme. «Απλώς δεν πηγαίνω, διότι παίζω μουσική αντί αυτού. Τα τελευταία δύο χρόνια, έκανα πολλές θεραπείες, αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρω πώς να προχωρήσω, χρησιμοποιώντας τη θρησκεία μου - τη μουσική».

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτά ήταν τα πιο σκοτεινά τέσσερα χρόνια της ζωής μου. Αλλά και αυτό είναι εντάξει. Οι στενοχώριες, τα λάθη μου, όλοι οι θάνατοι και τα δικά μου προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζω — παρόλο που όλα αυτά συνέβησαν και γκρέμισαν την παλιά μου ζωή, με αυτά τα κομμάτια μπόρεσα να χτίσω ένα πύραυλο έτοιμο να εκτοξευθεί . Θα μπω στη νέα μου ζωή με όλα αυτά τα κομμάτια».

Ο Homme διοχέτευσε τα συναισθήματά του και όλη του την ενέργεια στο νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age, «In Times New Roman», το οποίο κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (16 Ιουνίου).

 

Video Url