Ακούστε την Susan Boyle να ερμηνέυει το «I Dreamed a Dream», μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πέρσι

Η Susan Boyle επέστρεψε στη σκηνή μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι υπέστη εγκεφαλικό το 2022. Σύμφωνα με το E! News, η Boyle επέστρεψε σε μια εμφάνιση έκπληξη στο Britain's Got Talent, για να ερμηνεύσει το «I Dreamed a Dream» από το μιούζικαλ, Les Miserables στον τελικό της προηγούμενης εβδομάδας. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι αυτό που απογείωσε την Boyle και την έκανε διάσημη μέσα σε ένα βράδυ το 2009 και η επιστροφή της μας χάρισε άλλη μια αξέχαστη στιγμή.

Η Boyle τραγούδησε μαζί με μέλη από το καστ του μιούζικαλ, «West End» και στη συνέχεια μίλησε με τους οικοδεσπότες, Ant McPartlin και Dec Donnelly για την επιστροφή της στο talent show. «Αισθάνομαι υπέροχα», είπε η Susan στους δύο παρουσιαστές. «Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα, διότι τον περασμένο Απρίλιο, έπαθα ένα ελαφρύ εγκεφαλικό».

Συνέχισε λέγοντας ότι είχε «παλέψει σαν τρελή για να επιστρέψει στη σκηνή» και αυτή η ερμηνεία ήταν απόδειξη ότι πέτυχε τον στόχο της. Η Boyle συνέχισε αργότερα, με μια ανάρτηση στο Instagram, μιλώντας λεπτομερώς για την ανάρρωσή της από το εγκεφαλικό και την προσπάθεια που κατέβαλε για να μπορέσει να ερμηνέυσει ξανά.

«Απόψε είχα το προνόμιο να επιστρέψω στο Britain's Got Talent και να παίξω με το υπέροχο καστ του Les Miserables. Αυτό το βράδυ ήταν ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα καθώς τον Απρίλιο του 2022 έπαθα εγκεφαλικό», γράφει η λεζάντα της.

 

 

«Τον τελευταίο χρόνο δούλεψα τόσο σκληρά για να επαναφέρω την ομιλία και το τραγούδι μου, με μοναδικό στόχο να μπορέσω να τραγουδήσω ξανά στη σκηνή και απόψε η σκληρή δουλειά και η επιμονή απέδωσαν καρπούς, τραγουδώντας το τραγούδι που τα ξεκίνησε όλα. I Dreamed A Dream».

Παρόλο που δεν είχε δυσκολίες να μιλήσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Simon Cowell μίλησε εκ μέρους της για ποιο λόγο η επιστροφή της Boyle είναι σημαντική για την ίδια την εκπομπή. «Susan, σου χρωστάμε τόσα πολλά και ήξερα ότι δεν είσαι καλά», είπε ο Cowell. «Αλλά, αν κάποιος έπρεπε να επιστρέψει αυτή θα ήσουν εσύ, διότι δεν θα ήμασταν οι ίδιοι χωρίς εσένα».

 

Video Url