Δείτε τον Robert Smith να τραγουδά το «Plainsong» στη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια συναυλίας των Cure

Wikimedia Commons / Jeffcampion

Ο Robert Smith αφιέρωσε στην 34χρονη σύζυγό του, Mary Poole, το «Plainsong» των The Cure κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης του συγκροτήματος στην φετινή τους περιοδεία, «Shows of a Lost World».

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη συναυλία των The Cure στις 24 Μαΐου στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες, δείχνει τον frontman να έχει γυρίσει πλάτη στο κοινό και να τραγουδά απευθείας στην Poole, η οποία βρίσκονταν στα παρασκήνια. «Like I'm living at the edge of the world / It's just the way I smile, you said».

Παρακολουθήστε το βίντεο που ανέβασαν οι fans στο twitter, παρακάτω.

 

 

Για αυτή τη συγκινητική εκδήλωση στοργής προς την αγαπημένη του, ο τραγουδιστής των The Cure επέλεξε το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ, «Disintegration» του 1989 και όχι το σινγκλ, «Lovesong», το οποίο ο Smith έγραψε και αφιέρωσε στην Poole ως γαμήλιο δώρο το 1988.

Το ρομαντικό αφιέρωμα του Robert Smith προς στη σύζυγό του ήταν μια από τις ξεχωριστές στιγμές της περιοδείας των The Cure, «Shows of a Lost World», συμπεριλαμβανομένων του ντεμπούτου ενός νέου τραγουδιού, «Another Happy Birthday» και των πρώτων live εκτελέσεων του «A Thousand Hours» και «Six Different Ways» εδώ και 36 χρόνια. 

 

Video Url