Ο Liam Gallagher απαντά στην πρόκληση του Noel για επικοινωνία: «Πραγματικά ανησυχώ για σένα»

Wikimedia Commons / Roger Woolman, Stefan Brending

Ο πρώην frontman των Oasis, Liam Gallagher και ο μεγαλύτερος αδερφός του έχουν αποξενωθεί από τότε που ο Noel αποχώρησε από το συγκρότημα το 2009 και το ζευγάρι δέχεται συνέχεια ερωτήσεις για το αν θα επανέρθει το συγκρότημα από το Μάντσεστερ.

Αυτή την εβδομάδα, ο Noel προκάλεσε αναστάτωση για άλλη μια φορά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.9 KPNW του Σιάτλ: «Κοίτα, θα πρέπει να με πάρει τηλέφωνο κάποια στιγμή. Θα πρέπει να ζητήσει από κάποιον να με πάρει τηλέφωνο, διότι δεν σταματάει να μιλάει για την επανένωση της μπάντας.  Το κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια ή και παραπάνω, αλλά στην πραγματικότητα δεν το θέλει».

«Ξέρει ότι κανένας από τους δύο μας δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα γι' αυτό. Ξέρω ότι δεν το θέλει. Είμαι πολύ άνετος με αυτό που κάνω. Ούτε που με νοιάζει, αλλά συνεχίζει να μιλάει γι’ αυτό συνέχεια. Εντάξει, πάρε με τηλέφωνο τότε».

Κοιτάζοντας κατευθείαν στην κάμερα για να απευθυνθεί στον αδερφό του, πρόσθεσε: «Σε προκαλώ να με πάρεις τηλέφωνο. Σταμάτα να ποστάρεις στο twitter και κάντο. Αλλά, δεν θα το κάνεις, γιατί αν με πάρεις τηλέφωνο και σου πω ότι στην πραγματικότητα αυτή είναι μια καλή ιδέα. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να λειτουργήσει».

«Τότε θα πέσουν οι μάσκες, διότι τότε θα πρέπει να είσαι στο ίδιο δωμάτιο με εμένα και ξέρουμε και οι δύο πώς καταλήγει αυτό».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Noel, ο Liam αντέδρασε, κοροϊδεύοντας το πάθος του αδερφού του και υπονοώντας ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.

Μιλώντας στο Twitter, έγραψε: «Άκου Noel, ξέρω ότι ελέγχεις τα tweets μου. Πάρε με τηλέφωνο.  Ανησυχώ πραγματικά για σένα. Όλοι μας ανησυχούμε. Δεν φαίνεσαι να είσαι ο εαυτός σου. Cmon big guy pick it up».