Η Nicki Minaj επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ

Instagram @nickiminaj

Η Nicki Minaj ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Δεν κοινοποιήθηκαν περισσότερες πληροφορίες, αλλά για πρώτη φορά στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του «Queen» του 2018, το επόμενο άλμπουμ της Minaj έχει καθορισμένη ημερομηνία.

Το νέο άλμπουμ έρχεται μετά την επίσημη κυκλοφορία του mixtape της, «Beam Me Up Scotty» το 2021. Περιλάμβανε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Seeing Green» με τους Drake και Lil Wayne. Η Minaj κέρδισε επίσης, το πρώτο της Νο. 1 σινγκλ το 2020 με το remix του «Say So» της Doja Cat. 

Το 2022, κυκλοφόρησε το single, «Super Freaky Girl» με samples του Rick James το οποίο την έκανε την πρώτη σόλο γυναίκα ράπερ που έκανε το ντεμπούτο της στην κορυφή του Billboard singles chart μετά την Lauryn Hill. Κέρδισε επίσης το βραβείο, Video Vanguard του MTV VMA το 2022.

Για φέτος, κυκλοφορεί σταθερά νέα μουσική, όπως το «Red Ruby da Sleaze», την συνεργασία της με την Ice Spice στο «Princess Diana» και την συνεργασία της με τον Sexyy Red στο «Pound Town 2».

Video Url