Η Lizzo ομολογεί ότι τα σχόλια για το βάρος της, την κάνουν να θέλει να σταματήσει τη μουσική

Instagram @lizzobeeating

Τα κακεντρεχή σχόλια για τη Lizzo και τα έξτρα κιλά της, εμφανίσθηκαν στο twitter και πάλι πρόσφατα. Παρόλο που η τραγουδίστρια κρατά τον δικό της λογαριασμό ιδιωτικό, αποφάσισε να απαντήσει σε όσους σχολιάζουν την πληθωρική της εμφάνιση.

«Μόλις μπήκα στο λογαριασμό μου και αυτό είναι το είδος των σχολίων που βλέπω για μένα σε καθημερινή βάση», είπε η Lizzo σύμφωνα με το Billboard, δημοσιεύοντας ένα screenshot μιας ανάρτησης που σχολιάζει το σώμα της. «Αρχίζει πραγματικά να με κάνει να μισώ τον κόσμο».

Η Lizzo συνέχισε, «Κάποιος στα σχόλια είπε ότι τρώω πολύ fast food. Kυριολεκτικά σταμάτησα να τρώω fast food πριν χρόνια… Έχω βαρεθεί να εξηγούμαι συνέχεια και απλά θέλω να μπω στο twitter χωρίς να βλέπω το όνομά μου συνδεδεμένο με αυτές τις βλακείες».

«Δεν ξέρετε πόσο κοντά είμαι στο να εγκαταλείψω τους πάντες και να τα παρατήσω και να απολαύσω τα χρήματά μου και τον άνθρωπό μου σε μια κάποια φάρμα», πρόσθεσε.

Η Lizzo συνέχισε σε ένα βίντεο στο TikTok. «Σήμερα ήταν μια από εκείνες τις μέρες που είμαι πολύ θυμωμένη», είπε. «Πολύ θυμωμένη με τον κόσμο. Διάβασα πολλά άσχημα πράγματα για μένα στο διαδίκτυο και θέλω να τα παρατήσω. Υπάρχουν μέρες που το μίσος υπερισχύει της αγάπης τόσο πολύ που θέλω να σταματήσω τη μουσική και να εξαφανιστώ».

 

@lizzo

Get Up, Get Out, Get sum Sun: RELEASE THE WIGGLE

♬ CHURCH GIRL - Beyoncé

 

Αντίθετα, πήρε κουράγιο από το τραγούδι Renaissance της Beyoncé (με στίχους όπως I'm that girl και I love myself, goddamn) για να συνειδητοποιήσει ότι ως ταλαντούχα και πολύ πλούσια που είναι, δεν πρέπει να αφήνει τα τρολ του διαδικτύου να της καταστρέψουν την ψυχολογία.